Privacy Policy

Πολιτική απορρήτου

Η netdesigns δεσμεύεται να διασφαλίζει το απόρρητό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα σχετικά με τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο ή / και τις υπηρεσίες μας, συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Πίνακας Περιεχομένων

  1. Ορισμοί που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την Πολιτική
  2. Αρχές προστασίας δεδομένων που ακολουθούμε
  3. Ποιά δικαιώματα έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα
  4. Ποια προσωπικά δεδομένα συγκεντρώνουμε για εσάς
  5. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
  6. Ποιος άλλος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα
  7. Πώς ασφαλίζουμε τα δεδομένα σας
  8. Πληροφορίες σχετικά με τα cookies
  9. Πληροφορίες επικοινωνίας

Ορισμοί

Προσωπικά δεδομένα – οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο.
Επεξεργασία – οποιαδήποτε ενέργεια ή σύνολο λειτουργιών που εκτελείται σε Προσωπικά Δεδομένα ή σε σύνολα Προσωπικών Δεδομένων.
Υποκείμενο δεδομένων – ένα φυσικό πρόσωπο του οποίου επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα.
Παιδί – φυσικό πρόσωπο κάτω των 16 ετών.
Εμείς / εμείς (με κεφαλαία ή όχι)

Αρχές προστασίας δεδομένων

Υποσχόμαστε να ακολουθήσουμε τις ακόλουθες αρχές προστασίας δεδομένων:

  • Η επεξεργασία είναι νόμιμη, δίκαιη, διαφανής. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας έχουν νόμιμους λόγους. Πάντα θεωρούμε τα δικαιώματά σας πριν από την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία κατόπιν αιτήματος.
  • Η επεξεργασία περιορίζεται στον σκοπό. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας ταιριάζουν με τον σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα προσωπικά δεδομένα.
  • Η επεξεργασία γίνεται με ελάχιστα δεδομένα. Συγκεντρώνουμε και επεξεργαζόμαστε μόνο το ελάχιστο ποσό Προσωπικών Δεδομένων που απαιτείται για οποιονδήποτε σκοπό.
  • Η επεξεργασία περιορίζεται με χρονική περίοδο. Δεν θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από όσο χρειάζεται.
  • Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια των δεδομένων.
  • Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων.

Δικαιώματα δεδομένων του χρήστη

Το Υποκείμενο Δεδομένων έχει τα ακόλουθα δικαιώματα:

  1. Δικαίωμα στην πληροφόρηση – που σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζετε κατά πόσο τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία. ποια δεδομένα συγκεντρώνονται, από πού προέρχονται και από ποιον και από ποιον επεξεργάζονται.
  2. Δικαίωμα πρόσβασης – σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που συλλέγονται από / για εσάς. Αυτό περιλαμβάνει το δικαίωμά σας να ζητήσετε και να αποκτήσετε ένα αντίγραφο των Συγκεντρωμένων Προσωπικών Δεδομένων σας.
  3. Δικαίωμα διόρθωσης – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση ή διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων που είναι ανακριβής ή ελλιπής.
  4. Δικαίωμα διαγραφής – σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας.
  5. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – δηλαδή όταν ισχύουν ορισμένοι όροι, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.
  6. Δικαίωμα αντικρούσεως της επεξεργασίας – που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, για παράδειγμα στην περίπτωση άμεσου μάρκετινγκ.
  7. Δικαίωμα να αντιταχθείτε στην αυτοματοποιημένη Επεξεργασία – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην αυτοματοποιημένη Επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ. και να μην υπόκεινται σε απόφαση βασισμένη αποκλειστικά στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία. Αυτό το δικαίωμα μπορείτε να ασκήσετε κάθε φορά που υπάρχει αποτέλεσμα του προφίλ που παράγει νομικά αποτελέσματα που επηρεάζουν ή επηρεάζουν σημαντικά εσάς.
  8. Δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων – έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με μορφή αναγνώσιμη από μηχανή ή, εάν είναι εφικτό, ως άμεση μεταφορά από έναν Επεξεργαστή σε άλλο.
  9. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας – σε περίπτωση που απορρίψουμε το αίτημά σας βάσει των Δικαιωμάτων Πρόσβασης, θα σας δώσουμε ένα λόγο για τον λόγο. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το αίτημά σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
  10. Δικαίωμα για τη βοήθεια της εποπτικής αρχής – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα για τη βοήθεια μιας εποπτικής αρχής και το δικαίωμα για άλλα ένδικα μέσα, όπως η αξίωση αποζημίωσης.
  11. Δικαίωμα απόσυρσης συγκατάθεσης – έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε οποιαδήποτε συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Τα δεδομένα που συλλέγουμε

Πληροφορίες που μας έχετε δώσει
Αυτό μπορεί να είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα, η διεύθυνση χρέωσης, η διεύθυνση κατοικίας κλπ. – κυρίως πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παράδοση ενός προϊόντος / υπηρεσίας ή για την ενίσχυση της εμπειρίας των πελατών σας μαζί μας. Σώζουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε προκειμένου να σχολιάσετε ή να εκτελέσετε άλλες δραστηριότητες στον ιστότοπο. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα για εσάς
Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα από τα cookies και άλλα εργαλεία συνεδρίας. Για παράδειγμα, τα στοιχεία του καλαθιού αγορών σας, η διεύθυνση IP, το ιστορικό αγορών σας (αν υπάρχει) κλπ. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών σας. Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή εξετάζετε τα περιεχόμενα του ιστοτόπου μας, οι δραστηριότητές σας ενδέχεται να καταγράφονται.

Πληροφορίες από τους συνεργάτες μας
Συλλέγουμε πληροφορίες από αξιόπιστους συνεργάτες μας με την επιβεβαίωση ότι έχουν νόμιμους λόγους να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες μαζί μας. Αυτές είναι είτε οι πληροφορίες που τους έχετε παράσχει απευθείας είτε έχουν συγκεντρωθεί για εσάς για άλλους νομικούς λόγους. Δείτε τη λίστα των συνεργατών μας εδώ.

Δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες
Μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες για εσάς που είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να:

παρέχουμε την υπηρεσία μας σε εσάς. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, την εγγραφή του λογαριασμού σας. παρέχοντάς σας άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που έχετε ζητήσει. παρέχοντάς σας διαφημιστικά είδη κατόπιν αιτήματός σας και επικοινωνώντας μαζί σας σχετικά με αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. επικοινωνία και αλληλεπίδραση μαζί σας. και σας ειδοποιούν για αλλαγές σε οποιαδήποτε υπηρεσία.
να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών σας.
να εκπληρώνουν μια υποχρέωση βάσει νόμου ή σύμβασης ·
προστατεύουν τους χρήστες και τις υπηρεσίες μας από κακόβουλες επιθέσεις
να εφαρμόσουμε τις υποχρεώσεις μας σχετικά με το φόρο και τα οικονομικά που σχετίζονται με το νόμο, αναφέροντας δεδομένα όπως πληροφορίες χρέωσης, τιμολόγια και αποδείξεις.
Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για νόμιμους λόγους και / ή με τη συγκατάθεσή σας.

Με βάση τη σύναψη σύμβασης ή την εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

να σας εντοπίσω.
να σας παρέχουμε μια υπηρεσία ή να σας στείλουμε / προσφέρουμε ένα προϊόν.
να επικοινωνούν είτε για πωλήσεις είτε για τιμολόγηση.
για την ενίσχυση της ασφάλειας των χρηστών και των υπηρεσιών μας

Για λόγους νόμιμου συμφέροντος, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

να σας στείλουμε εξατομικευμένες προσφορές * (από εμάς και / ή τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας)?
για τη διαχείριση και την ανάλυση της πελατειακής μας βάσης (αγοραστική συμπεριφορά και ιστορία) προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα, η ποικιλία και η διαθεσιμότητα προϊόντων / υπηρεσιών που προσφέρονται / παρέχονται.
να διεξάγει ερωτηματολόγια σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών.
Εφόσον δεν μας γνωστοποιήσατε διαφορετικά, θεωρούμε ότι σας προσφέρουμε προϊόντα / υπηρεσίες που είναι παρόμοια ή ίδια με την ιστορία αγορών σας / συμπεριφορά περιήγησης ως νόμιμο συμφέρον μας.

Με τη συγκατάθεσή σας, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

να σας στέλνουμε ενημερωτικά δελτία και προσφορές καμπάνιας (από εμάς ή / και τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας).
για άλλους σκοπούς για τους οποίους έχουμε ζητήσει τη συγκατάθεσή σας.
να εφαρμόσουμε τις νομικά δεσμευμένες υποχρεώσεις μας έναντι του φορολογικού νόμου στη χώρα μας.
Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο και / ή να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για επιλογές που προβλέπονται από το νόμο. Διατηρούμε το δικαίωμα να συγκεντρώνουμε ανώνυμα τα Προσωπικά Δεδομένα και να χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε τέτοια δεδομένα. Θα χρησιμοποιήσουμε δεδομένα εκτός του πεδίου εφαρμογής αυτής της Πολιτικής μόνο όταν είναι ανώνυμα. Σας αποθηκεύουμε τα στοιχεία χρέωσης και άλλες πληροφορίες που συγκεντρώνονται για εσάς για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για λογιστικούς σκοπούς ή άλλες υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο, αλλά όχι περισσότερο από το χρονικό διάστημα για το οποίο η σχέση μας με εσάς είναι ενεργό ή μέχρι να μας ζητήσετε να καταργήσετε δεδομένων, ή το πολύ για 5 χρόνια.

Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για πρόσθετους σκοπούς που δεν αναφέρονται εδώ, αλλά είναι συμβατοί με τον αρχικό σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα δεδομένα. Για να γίνει αυτό, θα διασφαλίσουμε ότι:

η σχέση μεταξύ σκοπών, πλαισίου και φύσης των Προσωπικών Δεδομένων είναι κατάλληλη για περαιτέρω επεξεργασία.
η περαιτέρω επεξεργασία δεν θα βλάψει τα συμφέροντά σας και
θα υπήρχε κατάλληλη διασφάλιση για την Επεξεργασία.
Θα σας ενημερώσουμε για περαιτέρω επεξεργασία και σκοπούς.

Ποιος άλλος μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα

Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με ξένους. Προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς παρέχονται σε μερικές περιπτώσεις στους αξιόπιστους συνεργάτες μας προκειμένου να καταστήσουμε δυνατή την παροχή της υπηρεσίας σε εσάς ή να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών σας. Μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με:

Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με ξένους. Προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς παρέχονται σε μερικές περιπτώσεις στους αξιόπιστους συνεργάτες μας προκειμένου να καταστήσουμε δυνατή την παροχή της υπηρεσίας σε εσάς ή να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών σας.

Μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με τους συνεργάτες μας:

Google
https://analytics.google.com
Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA
για το Google Analytics για παρακολούθηση επισκεπτών και στατιστική ανάλυση των επισκεπτών του ιστότοπου

Εργαζόμαστε μόνο με συνεργάτες επεξεργασίας που είναι σε θέση να διασφαλίσουν επαρκές επίπεδο προστασίας στα προσωπικά σας δεδομένα. Ανακοινώνουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους ή δημόσιους υπαλλήλους όταν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε. Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους εάν έχετε συναινέσει σε αυτά ή αν υπάρχουν άλλοι νομικοί λόγοι για αυτό.

Πώς εξασφαλίζουμε τα δεδομένα σας

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή. Χρησιμοποιούμε ασφαλή πρωτόκολλα για την επικοινωνία και τη μεταφορά δεδομένων (όπως το HTTPS). Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ψευδώνυμα όπου είναι κατάλληλο. Παρακολουθούμε τα συστήματά μας για τυχόν τρωτά σημεία και επιθέσεις, για παράδειγμα, αν κάποιος επιχειρήσει να συνδεθεί στον ιστότοπο πολλές φορές από μια συγκεκριμένη διεύθυνση IP σε σύντομο χρονικό διάστημα, δηλ. 5 λεπτά, η προσπάθεια αυτή μπορεί να θεωρηθεί κακόβουλη και βασισμένη σε αυτόν τον τύπο Παρακολούθηση δραστηριότητας, η επόμενη προσπάθεια θα αποκλειστεί, αυτό ισχύει κυρίως για την προστασία των υπόλοιπων χρηστών και υπηρεσιών μας.

Παρόλο που προσπαθούμε όσο μπορούμε, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών. Ωστόσο, υποσχόμαστε να ειδοποιήσουμε τις αρμόδιες αρχές για παραβιάσεις δεδομένων εντός 72 ωρών από την αντίληψή μας για την παραβίαση. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης εάν υπάρχει απειλή για τα δικαιώματα ή τα συμφέροντά σας. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε ευλόγως για να αποτρέψουμε παραβιάσεις της ασφάλειας και να βοηθήσουμε τις αρχές σε τυχόν παραβιάσεις. Είμαστε επίσης πάντα επιφυλακτικοί να επιλέξουμε τις καλύτερες υπηρεσίες που σχετίζονται με τα δεδομένα σας από την άποψη της ασφάλειας των δεδομένων.

Αν έχετε λογαριασμό μαζί μας, σημειώστε ότι πρέπει να διατηρήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας μυστικό.

Παιδιά

Δεν σκοπεύουμε να συλλέξουμε ή να συλλέξουμε εν γνώσει μας πληροφορίες από παιδιά. Δεν στοχεύουμε τα παιδιά στις υπηρεσίες μας.

Cookies και άλλες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε

Χρησιμοποιούμε cookies και / ή παρόμοιες τεχνολογίες για να αναλύσουμε τη συμπεριφορά των πελατών, να διαχειριστούμε τον ιστότοπο, να παρακολουθούμε τις κινήσεις των χρηστών και να συλλέγουμε πληροφορίες για τους χρήστες. Αυτό γίνεται για να προσαρμόσετε και να βελτιώσετε την εμπειρία σας μαζί μας. Μπορείτε να διαβάσετε την λεπτομερή πολιτική cookie εδώ.

Μπορείτε να καταργήσετε τα cookies που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Εναλλακτικά, μπορείτε να ελέγξετε ορισμένα cookies τρίτου μέρους χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα βελτίωσης απορρήτου, όπως optout.aboutads.info ή youronlinechoices.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, επισκεφθείτε το allaboutcookies.org.

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να μετρήσουμε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό μας. Η Google έχει τη δική της Πολιτική Απορρήτου την οποία μπορείτε να ελέγξετε εδώ. Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από την παρακολούθηση από το Google Analytics, επισκεφθείτε τη σελίδα εξαίρεσης του Google Analytics.

Αποκτήστε πρόσβαση στα δεδομένα σας και ζητήστε διαγραφή, το δικαίωμα να ξεχαστείτε

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας μέσω του συνδέσμου στον ιστότοπό μας με τίτλο «Εργαλεία απορρήτου” στο υποσέλιδο του ιστοτόπου μας, μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα μπορείτε να κατεβάσετε τα δεδομένα σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του υπεύθυνου προστασίας δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω, ζητώντας αντίγραφο των δεδομένων σας.
Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας με τον ίδιο τρόπο. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε από τον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων να διαγράψει όλα τα δεδομένα σας από τα συστήματά μας, αλλά παρακαλούμε να σημειώσετε ότι είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να τηρούμε τα αρχεία που σχετίζονται με το φόρο για τουλάχιστον 5 χρόνια σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου.
Ως μέρος του καταστήματός μας, μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία που αναφέρθηκε παραπάνω ή να ζητήσετε από τον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων να αφαιρέσει τα αρχεία σας από το σύστημά μας, ισχύουν οι ίδιες νομικές υποχρεώσεις.

Στοιχεία και συγκατάθεση που συλλέγονται από την ιστοσελίδα

Δεν μπορείτε να υποβάλετε έντυπο στον ιστότοπό μας εάν δεν αποδέχεστε ρητά τους παρόντες όρους, αλλά έχει εφαρμοστεί ένα πλαίσιο ελέγχου σε κάθε φόρμα στον ιστότοπό μας

Ενημερώνεστε για τη χρήση που σχετίζεται με cookie όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας και μέχρι να κάνετε κλικ στο κουμπί Αποδοχή.

Δεν μπορείτε να υποβάλετε παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εκτός εάν αποδέχεστε τους όρους, έχει εφαρμοστεί ένα πλαίσιο ελέγχου στη διαδικασία πληρωμής του ιστοτόπου μας.

Μπορείτε να μας στείλετε την ερώτησή σας ή το αίτημα σας για διαγραφή ανά πάσα στιγμή στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, ώστε να καταργήσετε όλα τα δεδομένα σας ή να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων, αν η εξήγηση σε αυτήν την πολιτική δεν αρκεί.

Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων

Ως υπεύθυνος προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ακόλουθο πρόσωπο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου, για να δηλώσετε την ανάγκη σας για τα δεδομένα ή τις ερωτήσεις σας που ενδέχεται να έχετε:

Γεώργιος Ξενάκης
info@netdesigns.gr
+30 210 8021301

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μας εντός εργάσιμων ωρών, Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 π.μ. έως 5 μ.μ., ώρα Ελλάδας (Αθήνα, Ελλάδα).

Στοιχεία επικοινωνίας με εποπτική αρχή

Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων (HDPA)
http://www.dpa.gr
Γραφεία της Αρχής Προστασίας Δεδομένων:
Κηφισίας 1-3, 115 23 Αθήνα, Ελλάδα
Κέντρο κλήσεων: + 30-210 6475600
Φαξ: + 30-210 6475628
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.

Τελευταία τροποποίηση έγινε 20 Μαΐου 2018