ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

WELCOME TO THE NEW DIGITAL ERA

Δίπλα σε κάθε βήμα της επιχείρησής σας με κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή eshop, digital marketing αλλά και γραφιστικές υπηρεσίες.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ;

Είμαστε μια  εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων και eshop με έδρα στo Μαρούσι.

Στην netDesigns αναλύουμε τις ανάγκες, τους διαθέσιμους πόρους και τις φιλοδοξίες του κάθε πελάτη μέσα από μια συγκεκριμένη μεθοδολογία αλλά και παραδείγματα με απότερω σκοπό να πετύχει τους στόχους του.

Σχεδιάζουμε και οργανώνουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας, έτσι ώστε να  βοηθήσει στην αύξηση των πωλήσεων των προϊόντων ή υπηρεσιών του, πάντα με γνώμονα την βέλτιστη απόδοση της επένδυσης του.

Στόχος μας είναι η μετατροπή των επισκεπτών σας σε πελάτες μέσα από μια ολοκληρωμένη λύση όσον αφορά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας
αλλά και της περαιτέρω προώθησή της.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

WEB DESIGN
Κατασκευή ιστοσελίδων

Ιστοσελίδες για επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίζουν. Λύσεις κατασκευής ιστοσελίδων υψηλών προδιαγραφών υλοποιημένες με τις τελευταίες τεχνολογίες.

ESHOP DESIGN
Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop. Διαλέξτε το eshop που ταιριάζει στην επιχείριση σας και πουλήστε online 24/7! Εύκολη διαχείριση, απεριόριστα προϊόντα, σύνδεση με τράπεζα κ.α.

DIGITAL MARKETING
Προώθηση ιστοσελίδων

Διαφήμιση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων στην Google, το Facebook και το Instagram από ειδικούς, για βέλτιστα αποτέλεσματα.

WEB HOSTING
Φιλοξενία ιστοσελίδων

Για επιχειρήσεις και οργανισμούς που δε θέλουν να ξανά ασχοληθούν με θέματα φιλοξενίας της ιστοσελίδας τους όπως αργές φορτώσεις και downtimes.

SEO
Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για την καλύτερη θέση στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης στις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν

CUSTOM APPS
Ανάπτυξη Εφαρμογών

Ανάπτυξη custom προγραμμάτων και εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα, ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα.

Κατασκευάστε τώρα το νέο σας eshop

Το PrestaShop αποτελεί πλέον μια διαδεδομένη πλατφόρμα κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων. Ξεχωρίζει για την τεράστια ευκολία διαχείρισης προϊόντων και παραγγελιών, για την error free λειτουργία του και την υψηλή αισθητική του. Προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία χρήσης και έτσι ενισχύει το commitment τους με την εταιρεία.

Ελάτε να δημιουργήσουμε ένα μοντέρνο και πλήρως λειτουργικό eshop, βασιζόμενοι στην πλατφόρμα του Prestashop, που θα είναι αντάξιο του ονόματος της εταιρείας σας.

Σε συνδυασμό με μια σωστή διαφήμιση για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, θα δείτε το πελατολόγιο σας να αυξάνεται και τις πωλήσεις σας να εκτοξεύονται πάρα πολύ σύντομα.

Κατασκευή eshop με wordpress - prestashop

Digital Marketing από την NetDesigns

Αν πιστεύετε ότι η εταιρεία σας χρειάζεται τη διαφήμιση ως εργαλείο ανάπτυξης, τότε σίγουρα γνωρίζετε και τη σημασία της προβολής της επιχείρησής σας στο internet.

Tα τελευταία χρόνια η διαφήμιση και η επικοινωνία μετακινούνται με αυξανόμενο ρυθμό από τα παραδοσιακά μέσα όπως η τηλεόραση, ο τύπος και η out door επικοινωνία, στο διαδίκτυο. Η ανάπτυξη του digital marketing και της διαφημιστικής προβολής γενικά μέσα από το διαδίκτυο, συμβαδίζει με την αύξηση της χρήσης και της επιρροής του.

Η ταχύτατη εξέλιξη των τεχνολογιών ευνοεί την πιο γρήγορη και οικονομική προσέγγιση του κοινού και των καταναλωτών, αλλά και ο διαφορετικός τρόπος ανάγνωσης των μηνυμάτων, μέσα από τα ηλεκτρονικά μέσα, δημιουργούν ένα καινούργιο τοπίο για το marketing.

Αυτό φυσικά δημιούργησε και την ανάγκη για θέσπιση νέων κανόνων, προσαρμογή της στρατηγικής marketing στα νέα δεδομένα, αναζήτηση των νέων ευκαιριών που προσφέρονται, με αποτέλεσμα να μιλάμε για ένα νέο περιβάλλον marketing, αυτό που ονομάζουμε διαδικτυακό μάρκετινγκ (digital marketing).

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε
ώστε να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.