Ανασχεδίαση ιστοσελίδων

Ανανέωση σημαίνει εξέλιξη.

Πλήρης ανασχεδίαση της παλιάς σας ιστοσελίδας

Ανασχεδίαση ιστοσελίδων

Όπως και στα φυσικά καταστήματα όπου μια αλλαγή της διακόσμησης θα σας ανανεώσει στα μάτια των πελατών σας, έτσι και μια σύγχρονη αλλαγή στην ιστοσελίδα σας θα τονώσει το ενδιαφέρον τους για την επιχείρηση σας!

Σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει, εσείς θα κρατήσετε ίδια την παλιά σας ιστοσελίδα; Προσαρμοστείτε στο σύγχρονο περιβάλλον και κερδίστε!

Στο διαδικτυακό κόσμο όλα τρέχουν και αλλάζουν πολύ γρήγορα. Κάθε ιστοσελίδα, όσο άρτια σχεδιασμένη και αν ήταν όταν κατασκευάστηκε, πρέπει να ακολουθεί τις εξελίξεις της τεχνολογίας, ώστε να ανταποκρίνεται στις τάσεις της εποχής και να προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία στο χρήστη.

Στη NetDesigns αναλαμβάνουμε να ανανεώσουμε την ιστοσελίδα σας, ώστε να ακολουθεί τα τελευταία πρότυπα και δημιουργούμε τις προδιαγραφές ώστε οι μετέπειτα ανανεώσεις να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλές και “διαφανής” προς τον χρήστη.

Είτε πρόκειται για την στυλιστική ανανέωση του ιστότοπού σας ή για την εξ’ ολοκλήρου ανακατασκευή του, μαζί αναλύουμε τα “μελανά” σημεία της ιστοσελίδας και προδιαγράφουμε τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε, όπως και κατά την αρχική κατασκευή της ιστοσελίδας σας.

Μην διώχνετε τους πελάτες σας!

Μια ιστοσελίδα που δεν ανανεώνεται συχνά, πιθανόν να αποτελεί τον βασικό παράγοντα για τις χαμένες επιχειρηματικές ευκαιρίες και για παράπονα πελατών. Εάν το μήνυμα που θέλετε να περάσετε ως επιχείρηση έχει αλλάξει και το site σας δεν αναδεικνύει πια το μέγεθος και την δυναμική της επιχείρησής σας, τότε ήρθε ο καιρός να κάνετε μια για ριζική ανακατασκευή ιστοσελίδας.

Κάντε τους να σας προσέξουν

Ένα site θα πρέπει να έχει ένα μοντέρνο καινοτόμο design, το οποίο θα τραβήξει την προσοχή του επισκέπτη! Θα πρέπει να φορτώνει γρήγορα, να είναι εύκολο στην χρήση, να είναι άμεσα κατανοητός ο τρόπος πλοήγησης στις σελίδες του, να είναι σωστά οργανωμένο και, πάνω από όλα, να έχει περιεχόμενο που ενδιαφέρει τους επισκέπτες του.

Ιστοσελίδες που αποδίδουν

 

Ο τρόπος που μια ιστοσελίδα εμφανίζεται και λειτουργεί είναι υψίστης σημασίας σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά. Έτσι η δημιουργία μιας ιστοσελίδας σύγχρονου σχεδιασμού που να χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής και παράλληλα να επικοινωνεί σωστά στους υποψήφιους πελάτες σας είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της online εταιρικής σας εικόνας.Σε κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε, φροντίζουμε ως NetDesigns να ακολουθούμε πιστά τις παρακάτω βασικές αρχές.

Καλαίσθητο και μοντέρνο design

Το design της ιστοσελίδας σας πρέπει να εκφράζει και να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ταυτότητα και τη φιλοσοφία της εταιρείας σας και να προβάλλει όλα τα στοιχεία που την κάνουν ξεχωριστή.

Άρτια υλοποιημένη

Από τεχνικής άποψης, ώστε να φορτώνει γρήγορα, να λειτουργεί 24×7, να δίνει τη δυνατότητα εύκολου μοιράσματος του περιεχομένου της στα social media και φυσικά, να είναι προσβάσιμο από όλες τις mobile συσκευές.

Λειτουργική και ευανάγνωστη

Ώστε να αναδεικνύεται το περιεχόμενό της. Πρέπει ακόμα να διευκολύνει τον επισκέπτη στην ανακάλυψη της πληροφορίας που αναζητά, αλλά ταυτόχρονα να τον καθοδηγεί στα μονοπάτια που έχετε καθορίσει, με βάση τους επιχειρηματικούς στόχους που έχετε θέσει.