Ανακατασκευή eshop για την εταιρεία Vitopoulos

Ανακατασκευή e-shop για κατάστημα κοσμημάτων

Η ελληνική αυτή εταιρεία ήρθε σε εμάς για ανακατασκευή του eshop τους, προκειμένου να δώσουν νέο αέρα στην ιστοσελίδα τους. Η εταιρεία Vitopoulos διακρίνεται στον χώρο των κοσμημάτων και ρολογιών καθώς προσφέρει ποιοτικές και κομψές λύσεις, για όλες τις περιστάσεις, σε πολύ ανταγωνστικές τιμές εδώ και 30 χρόνια!

Τι μας ζητήθηκε

Μας ζητήθηκε να προσθέσουμε δεύτερη γλώσσα στο eshop, ενώ παράλληλα ο σχεδιασμός να γίνει για εύκολη πλοήγηση του χρήστη και βάσει του εταιρικού Brand. Επιπλέον, η κάθε σελίδα έπρεπε να ταιριάζει με την αισθητική και τα χρώματα της επιχείρησης.

Το e-shop θα περιλάμβανε ασφαλείς πληρωμές online για αγορές μέσω ίντερνετ. Προσθέσαμε επιπλέον τρόπους πληρωμής προκειμένου να διευκολύνουμε τους πελάτες να ολοκληρώνουν τις παραγγελίες τους.

Ρυθμίσαμε τις φωτογραφίες κάθε προϊόντος στο κατάλληλο μέγεθος μαζί με όλες τις λεπτομέρειες βλέπει ο πελάτης. Αναβαθμίσαμε τα φίλτρα αναζήτησης, τόσο σχεδιαστικά, όσο και λειτουργικά για λειτουργούν χωρίς προβλήματα.

Δώσαμε στους επισκέπτες την δυνατότητα γρήγορης ολοκλήρωσης της παραγγελίας τους σε μία μόνο σελίδα, μέσω του One Page Checkout. Έτσι, μείωσαμε δραματικά το ποσοστό εγκατάλειψης καλαθιού.

Custom Σχεδιασμός

Για την εταιρεία Vitopoulos κάναμε ριζική ανακατασκευή e-shop σε PrestaShop.

Το PrestaShop είναι από τις πιο δυνατές πλατφόρμες για e-shop και προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες στα διαδικτυακά καταστήματα. Είναι εύκολο στη χρήση τόσο του διαχειριστή, όσο και των πελατών, ενω διαθέτει πολλές δυνατότητες SEO.

Δώσαμε βάση στον responsive σχεδιασμό έτσι ώστε κάθε σελίδα να εμφανίζεται σωστά και να φορτώνει γρήγορα σε όλες τις συσκευές.

Επιπλέον, προβήκαμε σε βελτιστοποίηση SEO για καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης. Για τις πληρωμές, προσθέσαμε καινούριους τρόπους πληρωμής σε ασφαλές περιβάλλον όπως πληρωμή με κάρτα, αντικαταβολή και πληρωμή με Paypal.

Αποτέλεσμα

Η ανακατασκευή του e-shop της εταιρείας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ήδη σε μικρό χρονικό διάστημα, το brand άρχισε να λαμβάνει θετικά σχόλια για την διαδικτυακή της εικόνα. Επιπλέον, χάρη στην όμορφη παρουσίαση των προϊόντων, αυξήθηκε και η κίνηση στο φυσικό κατάστημα τους.

Οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που μπορούν μόνοι τους να διαχειρίζονται τον κατάλογο με τα προϊόντα τους, καθώς και να θέτουν προσφορές και εκπτώσεις με τεράστια ευκολία.

Η ευχρηστία και η απολαυστική εμπειρία χρήσης, μαζί με την άψογη αισθητική, δημιούργησαν ένα e-shop ιδιαίτερα ελκυστικό που κρατάει αμείωτη την προσοχή των επισκεπτών.

Αξίζετε το καλύτερο για την επιχείρησή σας.

Μη μένετε πίσω από τον ανταγωνισμό.

Κατασκευάστε τώρα μια ιστοσελίδα, γρήγορα και χωρίς αυξημένο κόστος.

Συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά σας και θα σας καλέσουμε άμεσα.