Ανακατασκευή eshop για την εταιρεία ρούχων Dors

Ανακατασκευή e-shop για κατάστημα ρούχων στην Αθήνα

Η ελληνική αυτή εταιρεία ήρθε σε εμάς για ανακατασκευή του eshop τους, προκειμένου να δώσουν νέο αέρα στην ιστοσελίδα τους. Η Dors διακρίνεται στον χώρο της μόδας καθώς προσφέρει ποιοτικά και κομψά ρούχα, για όλες τις περιστάσεις, σε πολύ ανταγωνστικές τιμές.

Στα ενδύματα που παρουσιάζονται στο e-shop της εταιρείας, ξεχωρίζουν οι γήινες αποχρώσεις και η υψηλή ποιότητα των υφασμάτων.

Τι μας ζητήθηκε

Για κάθε fashion brand ένα e-shop είναι απαραίτητο εργαλείο πωλήσεων και προώθησης. Η Dors απευθύνθηκε στην εταιρεία μας για την ανακατασκευή του e-shop τους.

Μας ζητήθηκε να προσθέσουμε δεύτερη γλώσσα στο eshop, ενώ παράλληλα ο σχεδιασμός να γίνει για εύκολη πλοήγηση του χρήστη και βάσει του εταιρικού Brand. Επιπλέον, η κάθε σελίδα έπρεπε να ταιριάζει με την αισθητική και τα χρώματα της επιχείρησης.

Το e-shop θα περιλάμβανε ασφαλείς πληρωμές online για αγορές μέσω ίντερνετ. Προσθέσαμε επιπλέον τρόπους πληρωμής προκειμένου να διευκολύνουμε τους πελάτες να ολοκληρώνουν τις παραγγελίες τους.

Ρυθμίσαμε τις φωτογραφίες κάθε προϊόντος στο κατάλληλο μέγεθος μαζί με όλες τις λεπτομέρειες βλέπει ο πελάτης. Αναβαθμίσαμε τα φίλτρα αναζήτησης, τόσο σχεδιαστικά, όσο και λειτουργικά για λειτουργούν χωρίς προβλήματα.

Επίσης, προσθέσαμε τη λειτουργία εμφάνισης ενός προϊόντος με διαφορετικά χρώματα (Carousel) για να προβάλλονται σωστά οι διάφορες εκδόσεις των προϊόντων.

Custom Σχεδιασμός

Για την Dors κάναμε ριζική ανακατασκευή e-shop σε PrestaShop.

Το PrestaShop είναι από τις πιο δυνατές πλατφόρμες για e-shop και προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες στα διαδικτυακά καταστήματα. Είναι εύκολο στη χρήση τόσο του διαχειριστή, όσο και των πελατών, ενω διαθέτει πολλές δυνατότητες SEO.

Δώσαμε βάση στον responsive σχεδιασμό έτσι ώστε κάθε σελίδα να εμφανίζεται σωστά και να φορτώνει γρήγορα σε όλες τις συσκευές.

Επιπλέον, προβήκαμε σε βελτιστοποίηση SEO για καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης. Για τις πληρωμές, προσθέσαμε καινούριους τρόπους πληρωμής σε ασφαλές περιβάλλον όπως πληρωμή με κάρτα, αντικαταβολή και πληρωμή με Paypal.

Αποτέλεσμα

Η ανακατασκευή του e-shop της εταιρείας Dors ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ήδη το brand λαμβάνει θετικά σχόλια για την διαδικτυακή της εικόνα. Επιπλέον, χάρη στην όμορφη παρουσίαση των ρούχων, αυξήθηκε και η κίνηση στο φυσικό κατάστημα τους.

Οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που μπορούν μόνοι τους να διαχειρίζονται τον κατάλογο με τα προϊόντα τους, καθώς και να θέτουν προσφορές και εκπτώσεις με τεράστια ευκολία.

Η ταχύτητα φόρτωσης που κέρδισε η ιστοσελίδα, η ευχρηστία και απολαυστική εμπειρία χρήσης, μαζί με την άψογη αισθητική, δημιούργησαν ένα e-shop ιδιαίτερα ελκυστικό που κρατάει αμείωτη την προσοχή των επισκεπτών.

Αξίζετε το καλύτερο για την επιχείρησή σας.

Μη μένετε πίσω από τον ανταγωνισμό.

Κατασκευάστε τώρα μια ιστοσελίδα, γρήγορα και χωρίς αυξημένο κόστος.

Συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά σας και θα σας καλέσουμε άμεσα.