Ανακατασκευή eshop για την εταιρεία
Star Comics

Ανατασκευή e-shop για την εταιρεία Star Comics

Η εταιρεία μας εμπιστεύτηκε την ανακατασκευή του ηλεκτρονικού τους καταστήματος.

Η Star Comics έχει μεγάλη ποικιλία στα διαθέσιμα κόμικς όλων των εκδοτικών και σε φιγούρες όλων των ειδών.

Συμμετέχουν στις μεγάλες εκθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και διοργανώνουν signings στο κατάστημά τους σε κάθε ευκαιρία. Φυσικά κάθε χρόνο συμμετέχουν στη Free Comic Book Day το πρώτο Σάββατο του Μαΐου.

Προβολή κατηγορίας προϊόντων στο Star Comics

Τι μας ζητήθηκε

Το eshop που μας ζητήθηκε να κατασκευάσουμε έπρεπε είναι μοντέρνο και με κατάλληλο σχεδιασμό για να προσφέρει την μέγιστη εμπειρία χρήσης στους επισκέπτες. Να έχει responsive σχεδιασμό ώστε να εμφανίζεται σωστά σε υπολογιστή, tablet και κινητά.

Προσθέσαμε επιπλέον τρόπους πληρωμής προκειμένου να διευκολύνουμε τους πελάτες να ολοκληρώνουν τις παραγγελίες τους.

Custom Σχεδιασμός

νας από τους πιο σημαντικούς στόχους που είχαμε ήταν η διατήρηση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας χρήσης για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως τη συσκευή που χρησιμοποιούνε για την περιήγηση τους. Εξασφαλίσαμε την σωστή λειτουργία στα κινητά καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά πως ολοένα και περισσότεροι επισκέπτες χρησιμοποιούνε πλέον το κινητό τους για να περιηγηθούνε στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, φτιάξαμε custom plugin για να καλύπτει τις ανάγκες διαχείρισης των ανοιχτών παραγγελιών όταν αυτές περιέχουν προϊόντα Preorder. Συγκεκριμένα, δίνει την δυνατότητα στον διαχειριστή να κατηγοριοποιήσει την κατάσταση των προϊόντων μιας παραγγελίας ενώ παράλληλα έχει την δυνατότητα να επικοινωνήσει με τον πελάτη άμεσα και με μεγάλη ευκολία.

Αποτέλεσμα

Η ανακατασκευή του e-shop της εταιρείας Star Comics ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η επιχείρηση έλαβε θετικά σχόλια για την διαδικτυακή της εικόνα και οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατακόρυφα, ήδη από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του. Επιπλέον, αυξήθηκε και η κίνηση στο φυσικό κατάστημα τους.

Οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που μπορούν μόνοι τους να διαχειρίζονται τον κατάλογο με τα προϊόντα τους, καθώς και να θέτουν προσφορές και εκπτώσεις με τεράστια ευκολία. Τα custom plugins που κατασκευάσαμε τους βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να διατηρήσουν άψογη συνεργασία με τους πελάτες τους.

Η ταχύτητα φόρτωσης που κέρδισε η ιστοσελίδα, η ευχρηστία και απολαυστική εμπειρία χρήσης, μαζί με την άψογη αισθητική, δημιούργησαν ένα e-shop ιδιαίτερα ελκυστικό που κρατάει αμείωτη την προσοχή των επισκεπτών.

Αξίζετε το καλύτερο για την επιχείρησή σας.

Μη μένετε πίσω από τον ανταγωνισμό.

Κατασκευάστε τώρα μια ιστοσελίδα, γρήγορα και χωρίς αυξημένο κόστος.

Συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά σας και θα σας καλέσουμε άμεσα.