Κατασκευή eshop εργαλείων

Κατασκευή e-shop για κατάστημα εργαλείων στην Αθήνα

Η εταιρεία Κουφόπουλος ήρθε σε εμάς για την κατασκευή του καινούριου τους ηλεκτρονικού καταστήματος. Η εταιρεία διακρίνεται για την πολυετή λειτουργία της στον χώρο και προσφέρει κορυφαίας ποιότητας εργαλεία όλων των ειδών και αναλώσιμων σε ασυναγώνιστες τιμές.

Τι μας ζητήθηκε

Μας ζητήθηκε να κατασκευάσουμε ένα σύγχρονο eshop, κρατώντας τα χρώματα της επιχείρησης.

Το eshop θα περιλάμβανε ασφαλείς πληρωμές online για αγορές μέσω ίντερνετ. Προσθέσαμε επιπλέον τρόπους πληρωμής προκειμένου να διευκολύνουμε τους πελάτες να ολοκληρώνουν τις παραγγελίες τους.

Δομήσαμε σωστά τις κατηγορίες των προϊόντων και το μενού, ώστε ο επισκέπτης να περιηγείται με άνεση.

Ρυθμίσαμε τις φωτογραφίες κάθε προϊόντος στο κατάλληλο μέγεθος μαζί με όλες τις λεπτομέρειες που βλέπει ο επισκέπτης. Αναβαθμίσαμε τα φίλτρα αναζήτησης, τόσο σχεδιαστικά, όσο και λειτουργικά για λειτουργούν χωρίς προβλήματα και να διευκολύνει τους επισκέπτες.

Επίσης προσθέσαμε την δυνατότητα custom παραγγελίας σε προϊόντα με το μέτρο και αυτόματο υπολογισμό της τιμής.

Custom Σχεδιασμός

Για την κατασκευή του eshop βασιστήκαμε στην τελευταία έκδοση του Prestashop.

Το PrestaShop είναι από τις πιο δυνατές πλατφόρμες για e-shop και προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες στα διαδικτυακά καταστήματα. Είναι εύκολο στη χρήση τόσο του διαχειριστή, όσο και των πελατών, ενώ διαθέτει πολλές δυνατότητες SEO.

Δώσαμε βάση στον responsive σχεδιασμό έτσι ώστε κάθε σελίδα να εμφανίζεται σωστά και να φορτώνει γρήγορα σε όλες τις συσκευές.

Επιπλέον, προβήκαμε σε βελτιστοποίηση SEO για καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Οι servers μας που φιλοξενούν το καινούριο eshop προσφέρουν απίστευτες ταχύτητες φόρτωσης της κάθε σελίδας, ανεξαρτήτως του μεγάλου αριθμού προϊόντων. Φυσικά, οι μικροί χρόνο φόρτωσης συμβάλλουν στην καλύτερη κατάταξη της σελίδας.

Για τις πληρωμές, προσθέσαμε καινούριους τρόπους πληρωμής σε ασφαλές περιβάλλον, πληρωμή με κάρτα και αντικαταβολή.

Σχεδιάσαμε έναν γρηγορότερο τρόπο ολοκλήρωσης της παραγγελίας μέσω μιας μόνο σελίδας, εύκολα και γρήγορα.

Αποτέλεσμα

Η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας Koufopoulos ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ήδη λαμβάνει θετικά σχόλια για την καινούρια διαδικτυακή της εικόνα. Επιπλέον, παράλληλα με τις διαδικτυακές πωλήσεις αυξήθηκε και η κίνηση στο φυσικό κατάστημα τους.

Οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που μπορούν μόνοι τους να διαχειρίζονται τον κατάλογο με τα προϊόντα τους, καθώς και να θέτουν προσφορές και εκπτώσεις με τεράστια ευκολία.

Η ταχύτητα φόρτωσης που κέρδισε η ιστοσελίδα, η ευχρηστία και απολαυστική εμπειρία χρήσης, μαζί με την άψογη αισθητική, δημιούργησαν ένα e-shop ιδιαίτερα ελκυστικό που κρατάει αμείωτη την προσοχή των επισκεπτών.

Αξίζετε το καλύτερο για την επιχείρησή σας.

Μη μένετε πίσω από τον ανταγωνισμό.

Κατασκευάστε τώρα μια ιστοσελίδα, γρήγορα και χωρίς αυξημένο κόστος.

Συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά σας και θα σας καλέσουμε άμεσα.