Κατασκευή ιστοσελίδας Labarch

Κατασκευή ιστοσελίδας για το Labarch στην Αθήνα

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Labarch απευθύνθηκε σε εμάς για την δημιουργία της σελίδας προβολής τους στο διαδίκτυο. Το γραφείο αρχιτεκτονικής & σχεδιασμού LABARCH έχει τη δυνατότητα να αναλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα έργων, έχοντας το πλεονέκτημα της άριστης εκπαίδευσης και της συνεχούς ενημέρωσης σε θέματα αρχιτεκτονικής, σχεδιασμού, νομοθεσίας, τεχνολογίας υλικών και διακοσμητικών τάσεων.

Τι μας ζητήθηκε

Το γραφείο Labarch, μας ανέθεσε τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας του, με στόχο την αισθητική αναβάθμιση, την σωστή προβολή της ομάδας και των υπηρεσιών που προσφέρουν καθώς και τα αναρίθμητα έργα που έχει πραγματοποιήσει.

Δώσαμε βάση στις ιδιαίτερες ανάγκες της ομάδας και καταλήξαμε σε ένα σωστό αποτέλεσμα, αντάξιο του ονόματος του γραφείου.

Αναλάβαμε την εξασφάλιση σωστής λειτουργίας της ιστοσελίδας σε όλες τις συσκευές, χωρίς προβλήματα. Προβήκαμε σε βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης της σελίδας καθώς και της εμπειρίας χρήσης των επισκεπτών, ώστε να κρατάμε αμείωτο το ενδιαφέρον τους για την σελίδα. Τέλος, ρυθμίσαμε 2 γλώσσες, Ελληνικά και Αγγλικά.

Custom Σχεδιασμός

Για το αρχιτεκτονικό γραφείο Labarch, δώσαμε τεράστια προσοχή στην εικαστικό κομμάτι ώστε η καινούρια ιστοσελίδα να αντιπροσωπεύει το γραφείο και τις δουλειές που ολοκληρώνει. Χρησιμοποιήσαμε ένα μοντέρνο και ελκυστικό design προκειμένου να ταιριάζει με το ύφος του γραφείου ενώ παράλληλα θα είναι κάτι “φρέσκο” για το μάτι του επισκέπτη.

Επιπλέον, προβήκαμε σε βελτιστοποίηση SEO για καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Αποτέλεσμα

Η ανακατασκευή του e-shop της εταιρείας Dors ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ήδη το brand λαμβάνει θετικά σχόλια για την διαδικτυακή της εικόνα. Επιπλέον, χάρη στην όμορφη παρουσίαση των ρούχων, αυξήθηκε και η κίνηση στο φυσικό κατάστημα τους.

Οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που μπορούν μόνοι τους να διαχειρίζονται τον κατάλογο με τα προϊόντα τους, καθώς και να θέτουν προσφορές και εκπτώσεις με τεράστια ευκολία.

Η ταχύτητα φόρτωσης που κέρδισε η ιστοσελίδα, η ευχρηστία και απολαυστική εμπειρία χρήσης, μαζί με την άψογη αισθητική, δημιούργησαν ένα e-shop ιδιαίτερα ελκυστικό που κρατάει αμείωτη την προσοχή των επισκεπτών.

Αξίζετε το καλύτερο για την επιχείρησή σας.

Μη μένετε πίσω από τον ανταγωνισμό.

Κατασκευάστε τώρα μια ιστοσελίδα, γρήγορα και χωρίς αυξημένο κόστος.

Συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά σας και θα σας καλέσουμε άμεσα.