Κατασκευή ιστοσελίδας Merkur Air

Κατασκευή ιστοσελίδας για την Merkur Air

Η εταιρεία Merkur Air μας εμπιστεύτηκε τον σχεδιασμό και την κατασκευή της καινούριας της ιστοσελίδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε και είναι η τελευταία προσθήκη στη Merkur Holdings. Αποτελεί μια φιλική αεροπορική εταιρεία προς τους brokers.

Τι μας ζητήθηκε

Η κατασκευή της ιστοσελίδας της Merkur Air είχε ως στόχο την σωστή προβολή της εταιρείας και των κορυφαίων υπηρεσιών της, πάντα με σύγχρονο σχεδιασμό ώστε να διατηρείται αμείωτο το ενδιαφέρον του επισκέπτη.

Μας ζητήθηκε μια πλήρως λειτουργική σελίδα σε όλες τις διαθέσιμες συσκευές, ενώ παράλληλα έχει την δυνατότητα υποστήριξης 4 γλωσσών.

Custom Σχεδιασμός

Δώσαμε τεράστια προσοχή στην εικαστικό κομμάτι ώστε η καινούρια ιστοσελίδα να αντιπροσωπεύει το κύρος της εταιρείας. Χρησιμοποιήσαμε ένα μοντέρνο και ελκυστικό design προκειμένου να ταιριάζει με το ύφος της εταιρείας ενώ παράλληλα θα είναι κάτι “φρέσκο” για το μάτι του επισκέπτη.

Χρησιμοποιήσαμε την τελευταία έκδοση του WordPress και ρυθμίσαμε 4 γλώσσες στην ιστοσελίδα για να καλύψουμε ολόκληρο το εύρος των επισκεπτών της.

Επιπλέον, προβήκαμε σε βελτιστοποίηση SEO για καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Αποτέλεσμα

Εξασφαλίσαμε την μέγιστη ευκολία χρήσης των επισκεπτών, από όλες τις κοινές συσκευές.

Επιπλέον, πετύχαμε την προβολή του κάθε αεροσκάφους της εταιρείας με μοντέρνο και ξεχωριστό τρόπο ώστε να διατηρεί το ενδιαφέρον του επισκέπτη η ιστοσελίδα.

Με το Hosting μας, προσφέραμε μηδαμινούς χρόνους φόρτωσης. Γεγονός που βοηθάει τόσο στην βελτίωση της εμπειρίας χρήσης, όσο και στην υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα της Google.

Αξίζετε το καλύτερο για την επιχείρησή σας.

Μη μένετε πίσω από τον ανταγωνισμό.

Κατασκευάστε τώρα μια ιστοσελίδα, γρήγορα και χωρίς αυξημένο κόστος.

Συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά σας και θα σας καλέσουμε άμεσα.