Φιλοξενία ιστοσελίδων

Παρέχουμε για τους πελάτες μας φιλοξενία ιστοσελίδων υψηλών
προδιαγραφών σε ασφαλείς και υπερσύγχρονους ευρωπαϊκούς servers.

Δώστε άλλη πνοή στην ιστοσελίδα σας

Αδιάληπτη λειτουργία

Σας παρέχουμε εγγυήση uptime 99,98% ενώ παρακολουθούμε την ιστοσελίδα σας, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, μέσω αυτόματων συστημάτων ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στη λειτουργία της.

Ασφάλεια δεδομένων

Το datacenter με το οποίο συνεργαζόμαστε είναι το μεγαλύτερο και πιο εξελιγμένο στην Ευρώπη. Παράλληλα δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας της ιστοσελίδας σας καθημερινά σε διαφορετικούς server ώστε να μη χαθούν ποτέ τα πολύτιμα δεδομένα σας.

Ταχύτατη Ιστοσελίδα

Οι servers μας έχουν βελτιστοποιηθεί τόσο σε επίπεδο software όσο και hardware. Αυτό σας βοηθά σημαντικά στην καλύτερη κατάταξή σας στην Google καθώς και για να έχετε χαμηλά ποσοστά εγκατάλειψης.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αν δεν μείνετε 100% ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία ιστοσελίδων που παρέχουμε κατά τον πρώτο μήνα της συνεργασίας μας, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας στο ακέραιο χωρίς περιττές ερωτήσεις.

Δεν είστε ευχαριστημένοι από τον τωρινό σας πάροχο;

Μπορούμε να βοηθήσουμε! Συμπληρώστε τη φόρμα και θα κάνουμε για σας μια δωρεάν μελέτη και προσφορά πάνω στις ανάγκες σας. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη φιλοξενία σε εμάς για 30 μέρες εντελώς δωρεάν.

Προσφορά Φιλοξενίας ιστοσελίδων

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε
ώστε να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.
    Τύπος ιστοσελίδας :