Φιλοξενία ιστοσελίδων.

Παρέχουμε για τους πελάτες μας φιλοξενία ιστοσελίδων υψηλών
προδιαγραφών σε ασφαλείς και υπερσύγχρονους ευρωπαϊκούς servers.

Αδιάληπτη λειτουργία

Με τη φιλοξενία ιστοσελίδων στους servers μας έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Παρέχουμε 99,99% uptime guarantee ενώ παρακολουθούμε την ιστοσελίδα σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μέσω αυτόματων συστημάτων ενημέρωσης.

Ασφαλεία δεδομένων

Το datacenter με το οποίο συνεργαζόμαστε είναι το μεγαλύτερο και πιο εξελιγμένο στην Ευρώπη. Παράλληλα δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας της ιστοσελίδας σας καθημερινά αλλά και εβδομαδιαία για να μην χαθούν ποτέ τα πολύτιμα δεδομένα σας.

Ταχύτητατες Ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα σας είναι γρήγορη καθώς οι servers μας είναι optimized τόσο σε επίπεδο software όσο και hardware. Μην ξεχνάτε πως αυτό σας βοηθά σημαντικά στην καλύτερη κατάταξή σας στη Google καθώς και στα ποσοστά εγκατάληψης.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αν δεν μείνετε 100% ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία ιστοσελίδων που παρέχουμε κατά τον πρώτο μήνα της συνεργασίας μας, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας στο ακέραιο χωρίς περιττές ερωτήσεις.

Δεν είστε ευχαριστημένοι από τον πάροχό σας;

Μπορούμε να βοηθήσουμε! Συμπληρώστε την φόρμα και θα κάνουμε για σας μια δωρεάν μελέτη και προσφορά πάνω στις ανάγκες σας καθώς και να δοκιμάσετε την φιλοξενία σε εμάς για 30 μέρες εντελώς δωρεάν.