Κατασκευή ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας είναι η εικόνα σας προς τον κόσμο και τους πελάτες σας.
Σωστή προβολή στο διαδίκτυο σημαίνει αύξηση του πελατολογίου σας.

 

Δώστε στην επιχείρηση σας τη σημασία που της αξίζει.

Κατασκευή σύγχρονης ιστοσελίδας
από την NetDesigns

Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της εργασίας σας, μια σύγχρονη ιστοσελίδα, αποτελεί μια επένδυση που θα μείνει για πάντα και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πραγματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, δημιουργώντας πολλαπλάσια οφέλη του αρχικού της κόστους.

010-targeting

Φιλική στις μηχανές αναζήτησης

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που είναι SEO Friendly και πληρούν τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές της Google.

064-code

Εύκολη στη διαχείριση

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι οι πιο φιλικές προς τον χρήστη που υπάρχουν.

089-views

Mobile friendly

Η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές, χωρίς προβλήματα και κολλήματα.

027-data management

Ταχύτατη

Το Hosting που παρέχουμε για τις καινούριες ιστοσελίδες είναι κορυφαίο, καθώς χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονους servers.

Marketing

Ύστερα από την κατασκευή και το ανέβασμα της ιστοσελίδας που κατασκευάσαμε ακολουθάει το Marketing, δηλαδή η προώθηση στο διαδίκτυο.

Εμείς στην NetDesigns χρησιμοποιούμε τις κορυφαίες μεθόδους Digital Marketing, όπως Google Ads, Search Engine Marketing – SEO, Email Marketing αλλά και πολλές άλλες, προκειμένου να πετύχουμε την υψηλή κατάταξη της σελίδας στην λίστα αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google.

Μέσω της υψηλής κατάταξης πετυχαίνουμε την άυξηση της επισκεψιμότητας άρα και του δυνητικού πελατολογίου σας, που κατ’ επέκταση οδηγεί στην άυξηση των πωλήσεων της εταιρείας σας.

Φυσικά, δίνεται η δυνατότητα να συνδέσουμε την καινούρια σας ιστοσελίδα με τους λογαριασμούς σας στα Social Media (Facebook, Instagram, Twitter κ.ά) και στην συνέχεια να οργανώσουμε ένα σχέδιο προώθησης.

Full Responsive Design

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έχουν responsive design. Αυτό σημαίνει ότι εμφανίζονται εξίσου όμορφα σε όλες τις συσκευές, όπως σταθερός υπολογιστής, laptop,  κινητό και τάμπλετ.

To Full Responsive Design είναι πλέον πάρα πολύ σημαντικό και παρατηρείται στις περισσότερες μεγάλες ιστοσελίδες. Ολοένα και περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν το κινητό τους ή το tablet τους για την περιήγηση στο internet.

Ταχύτητα ιστοσελίδας

Γνωρίζουμε από πείρα την τεράστια σημασία που έχει πλέον η ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων. Μια υψηλή ταχύτητα δεν προσφέρει μόνο στην συνολική εμπειρία χρήσης του επισκέπτη, αλλά εξασφαλίζει και την παραμονή του στην σελίδα σας καθώς έρευνες δείχνουν πως σελίδες με μεγάλους χρόνους φόρτωσης έχουν υψηλό ποσοστά εγκατάλειψης (bounce rate).

Εμείς στην netDesigns εγγυόμαστε ελάχιστους χρόνους φόρτωσης καθώς γνωρίζουμε όλα τα μυστικά που κρύβονται πίσω από μια γρήγορη σελίδα, ενώ παράλληλα δίνουμε μεγάλη βάση στην απλότητα του κώδικα των ιστοσελίδων που κατασκευάζουμε. Επικεντρωνόμαστε στο να προσφέρουμε κορυφαία εμπειρία χρήσης στους επισκέπτες σας ώστε να δείτε την επισκεψιμότητα σας να εκτοξεύεται!

Κατασκευή ιστοσελίδας

Μετατρέπουμε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα. Κατασκευάζουμε ένα Demo της ιστοσελίδας σας σε δικό μας server, προκειμένου να βλέπετε την πρόοδο της διαδικασίας που ακολουθάμε.

Φυσικά σε αυτό το βήμα πραγματοποιούμε αλλαγές και βελτιώσεις σε σχέση με το πρωτότυπο σχέδιο που είχαμε κάνει. Δοκιμάζουμε και το στυλιστικό κομμάτι της ιστοσελίδας σας αλλά και το πιο πρακτικό, όπως κείμενα, plugins κ.ά.

eshop-kataskeui-netdesigns
Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Αφού πρώτα αποσαφηνίσουμε τους στόχους και τις ανάγκες της εταιρίας σας,  προχωράμε στον αρχικό σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

Στόχος του σχεδιασμού της netDesigns είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης και όμορφης ιστοσελίδας, χωρίς όμως να θυσιάζεται η ποιότητα και η ταχύτητα της, που θα προβάλει πλήρως και με σωστό τρόπο τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Κρατάμε τα χρώματα της επιχείρησης σας και τα χρησιμοποιούμε ώστε να ενισχύσουμε το Brand Awareness σας στο διαδίκτυο καθώς και στις πλατφόρμες social media.

SEO Friendly

 

Ένας από τους κυριότερους τρόπους για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα της καινούριας σας ιστοσελίδας είναι η υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google. Η ομάδα μας δίνει τεράστια βάση στην οργανική κατάταξη και χρησιμοποιεί τις καλύτερες τεχνικές Search Engine Optimization είτε πρόκειται για On Page είτε για Off Page.

Στοχεύουμε στις λέξεις κλειδιά και συντάσσουμε σωστούς τίτλους και περιγραφές για κάθε σελίδα, πάντα σύμφωνα με τους κανόνες της Google ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στατιστικά – Google Analytics

 

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε εμείς στην netDesigns σας παρέχουν την δυνατότητα να παρακολουθείτε 24/7 στατιστικές πληροφορίες. Μέσα από πίνακες και διαγράμματα που υπάρχουν από το Google Analytics, παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας, τα bounce rates σας καθώς και την επιτυχία των διάφορων διαφημιστικών campaign που έχετε.

Σε συνεργασία με τις μεθόδους προώθησης στα social media έχετε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, μια ολοκληρωμένη εικόνα για την επιχείρηση σας στον κόσμο του διαδικτύου.

Αναβάθμιση – Ανακατασκευή ιστοσελίδας

 

Στην περίπτωση που έχετε ήδη μια ιστοσελίδα, αλλά δεν λειτουργεί όπως θα θέλατε και δεν είναι πλέον αντιπροσωπευτική για την επιχείρηση σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση των προβλήματων που μπορεί να υπάρχουν, είτε πρόκειται για πρόβλημα στο design είτε για κάποιο στον κώδικα.

Ωστόσο, αν είναι πλέον ξεπερασμένη η ιστοσελίδα σας μπορούμε να την ανανεώσουμε ριζικά, σχεδιάζοντας μια ανακατασκευή από την αρχή.

Γιατι να μας επιλέξετε

009-audience

Εμπειρία από το 2009

Έχουμε συνεργαστεί με πάνω από 200 επιχειρήσεις όλων των μεγεθών για την κατασκευή και προώθηση των ιστοσελίδων τους. Από εμπορικά καταστήματα και μικρές εταιρείες, έως και αεροναυπηγικές εταιρίες παγκόσμιας εμβέλειας.

014-brand lift

Τέλειο αποτελέσμα

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι κατασκευασμένες με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, προσεγμένες έως και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Εργαζόμαστε μεθοδικά ώστε να έχουμε το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον λιγότερο χρόνο

062-code

Τεχνικά καταρτισμένοι

Γνωρίζουμε το αντικείμενο της κατασκευής ιστοσελίδων σε βάθος και μέσω της εμπειρίας μας έχουμε δει τι δουλεύει και τι δε δουλεύει. Έτσι, μπορούμε να υλοποιήσουμε σωστά κάθε είδους απαίτηση χωρίς να πειραματιζόμαστε.

Δείτε μερικά από τα Έργα μας

Αεροπορική Εταιρεία

Merkur Air

Αεροπορική Εταιρεία

Air Business International

Αεροπορική Εταιρεία

Airlift

Ιστοσελίδα / Villa

Casa Scordilli

Ιστοσελίδα / Ξενοδοχειακή Διαχείριση

PV Hospitality

Ιστοσελίδα / Ιατροί

Kardiologos-marousi

Υπηρεσίες

Κατασκευής Ιστοσελίδων

Σε κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε προσθέτουμε τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία μας ώστε να έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Επιλέξτε τον τύπο της ιστοσελίδας που σας ενδιαφέρει και θα λάβετε την προσφορά μας εντός 24 ωρών.

Κατασκευή ιστοσελίδας one-page

One page εταιρική ιστοσελίδα προβολής

Μια ιστοσελίδα με τις βασικές πληροφορίες για την επιχείρησή σας. Ιδανική για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν μια αποδοτική, ποιοτική και οικονομική προβολή, χωρίς να θυσιάσουν την ποιότητα και τον χαρακτήρα της εταιρίας τους.

Κατασκευή ιστοσελίδας Complete Page

Πλήρης εταιρική ιστοσελίδα προβολής

Μια πλήρης ιστοσελίδα για να προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Ιδανική για όλα τα μεγέθη εταιρειών που θέλουν μια ολοκληρωμένη προβολή στο διαδίκτυο.

Κατασκευή ιστοσελίδας Ecommerce

Ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop)

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να πουλήσετε τα προϊόντα σας online. Ιδανικό για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων που θέλουν να διαθέσουν τα προϊόντα τους στο διαδίκτυο και να κάνουν πωλήσεις από απόσταση.

Αξίζετε το καλύτερο για την επιχείρησή σας

Μη μένετε πίσω από τον ανταγωνισμό

Κατασκευάστε τώρα μια ιστοσελίδα, γρήγορα και χωρίς αυξημένο κόστος.
Συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά σας και θα σας καλέσουμε άμεσα.