Κατασκευή ιστοσελίδων.

Η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας είναι η εικόνα σας προς τον κόσμο και τους υποψήφιους πελάτες σας. Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της εργασίας σας, μια σύγχρονη ιστοσελίδα, αποτελεί μια επένδυση που θα μείνει για πάντα και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πραγματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, δημιουργώντας πολλαπλάσια οφέλη του αρχικού της κόστους.

Δώστε στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας τη σημασία που της αξίζει.

Εμπειρία από το 2009

Έχουμε συνεργαστεί με πάνω από 200 επιχειρήσεις όλων των μεγεθών για την κατασκευή και προώθηση των ιστοσελίδων τους. Από εμπορικά καταστήματα και γραφεία υπηρεσιών, έως εργοστάσια και αεροναυπηγικές εταιρίες παγκόσμιας εμβέλειας.

Τέλειο αποτελέσμα

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι κατασκευασμένες με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, προσεγμένες έως και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Εργαζόμαστε μεθοδικά ώστε να έχουμε το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον λιγότερο χρόνο

Ξέρουμε τι κάνουμε

Γνωρίζουμε το αντικείμενο της κατασκευής ιστοσελίδων σε βάθος και μέσω της εμπειρίας μας έχουμε δει τι δουλεύει και τι δε δουλεύει. Έτσι, μπορούμε να υλοποιήσουμε σωστά κάθε είδους απαίτηση χωρίς να πειραματιζόμαστε.

Υπηρεσίες

Κατασκευής Ιστοσελίδων

Σε κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε προσθέτουμε τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία μας ώστε να έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Επιλέξτε τον τύπο της ιστοσελίδας που σας ενδιαφέρει και θα λάβετε την προσφορά μας εντός 24 ωρών.

Κατασκευή ιστοσελίδας one-page

Μονοσέλιδη εταιρική ιστοσελίδα προβολής

Μια ιστοσελίδα με τις πληροφορίες της επιχείρησής σας. Ιδανική για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν μια αποδοτική, ποιοτική και οικονομική προβολή, χωρίς να θυσιάσουν την ποιότητα.

Κατασκευή ιστοσελίδας Complete Page

Πλήρης εταιρική ιστοσελίδα προβολής

Μια πλήρης ιστοσελίδα για να προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Ιδανική για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων που θέλουν μια ολοκληρωμένη και αναλυτική προβολή.

Κατασκευή ιστοσελίδας Ecommerce

Ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop)

Μια ιστοσελίδα που θα σας βοηθήσει να πουλήσετε τα προϊόντα σας online. Ιδανική για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων που θέλουν να διαθέσουν τα προϊόντα τους ηλεκτρονικά.

Κατασκευή ιστολογίου (Blog)

Ιστολόγιο (Blog)

Δραστηριότητες, απόψεις, ειδήσεις, καλλιτεχνικές δημιουργίες, δρώμενα, ακόμα και απλές σκέψεις δημοσιοποιούνται στο internet μέσω ενός προσωπικού blog, δίνοντας την ευκαιρία στον δημιουργό του να εκφράσει συναισθήματα και σκέψεις και να τις μοιραστεί με τον κόσμο του διαδικτύου.

Website Redesign

Ανασχεδίαση υπάρχουσας ιστοσελίδας

Μια υπηρεσία για υπάρχουσες ιστοσελίδες οι οποίες δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα ή που το design τους έχει ξεπεραστεί. Ιδανική για επιχειρήσεις που θέλουν τα μέγιστα αποτελέσματα από την online παρουσία τους.

Τύποι ιστοσελίδας ανάλογα με τις ανάγκες σας

Οικονομική λύση

Η πρώτη λύση που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι και η πιο οικονομική κάθως δεν απαιτεί την δημιουργία εικαστικού εξ ολοκλήρου από την αρχή. Το στήσιμο της σελίδας πραγματοποιείται με βάση διαθέσιμα templates της αγοράς, στα οποία έχετε ελευθερία επιλογής σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο οπού θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάζετε περιεχόμενο κατά βούληση.

WordPress

Η πλατφόρμα του WordPress χρησιμοποιείται ευρύτερα σε πάνω από εβδομήντα (70) εκατομμύρια ιστότοπους, νούμερο που αντιστοιχεί στο 28% του Διαδικτύου! Tο WordPress ξεκίνησε σαν πλατφόρμα δημοσίευσης ιστολογίων σήμερα όμως το WordPress κυρίως χρησιμοποιείται για την κατασκευή και διαχείριση ιστοσελίδων κάθε είδους. H χρήση και εκμάθηση του WP είναι εύκολη, παρέχει εξαιρετικά ισχυρά πλεονεκτήματα στον χρήστη και πληθώρα επιλογών, τα οποία το καθιστούν προσφιλές τόσο στους αρχάριους, όσο και στους προχωρημένους. Είναι ένα σταθερό προϊόν που δεν πρόκειται να εξαφανιστεί και η ενίσχυση λειτουργικότητας, χρηστικότητας και δημοτικότητας της πλατφόρμας είναι δεδομένη. Επιπλέον, ενσωματώνει κομψότητα, ευκολία χρήσης, τα καλύτερα πρότυπα του Διαδικτύου και είναι δωρεάν.

Woocommerce

Το WooCommerce είναι ένα δωρεάν πρόσθετο του WordPress, το οποίο είναι πραγματικά χρήσιμο για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Το πρόσθετο αυτό δημιουργήθηκε το 2011 και χρησιμοποιείται πλέον από χιλιάδες ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως. Αποτελεί μία εύχρηστη εργαλειοθήκη, η οποία σας επιτρέπει να διαθέσετε οτιδήποτε θέλετε στο διαδίκτυο. Πάνω από το 50% των ιστοσελίδων περιεχομένου του διαδικτύου τροφοδοτούνται από το WordPress. Είναι χρήσιμο να αναφέρουμε οτι σήμερα, το WooCommerce τροφοδοτεί το 29% των ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου ανά τον κόσμο. Χαρακτηριστικά, μόνο στις ΗΠΑ, το WooCommerce αντιστοιχεί στο 29% των αντίστοιχων ιστότοπων, στον Καναδά το μερίδιο αγοράς που κατέχει το WooCommerce ανέρχεται στο 37%, ενώ στην Ινδία το αντίστοιχο ποσοστό που τροφοδοτείται από το WooCommerce ανέρχεται στο εκπληκτικό 41%.

Υβριδική λύση

Η δεύτερη επιλογή που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι με χρήση έτοιμης πλατφόρμας διαχείρισης περιεχομένου WordPress αλλά με τo template/ux-ui να δημιουργείται από καταρτισμένη ομάδα σχεδιαστών μας σε συνεργασία μαζί σας. Αυτό αποτελεί εξατομικευμένη λύση (custom) με περιβάλλον το οποίο καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας.

Εξατομικευμένη λύση

Με σχεδιασμό της ιστοσελίδας εξ ολοκλήρου από εμάς. Τόσο το διαχειριστικό περιβάλλον όσο και τα templates δημιουργούνται εκ του μηδενός. Είναι απόλυτα εξατομικευμένη λύση «κομμένη και ραμμένη» στις ανάγκες σας.

Περισσότερες υπηρεσίες

Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που αφορούν την ιστοσελίδα σας.
Από τη δημιουργία και την προώθηση, έως τη διαχείριση και τη φιλοξενία της.

 
WEB HOSTING
Φιλοξενία ιστοσελίδων

Για επιχειρήσεις και οργανισμούς που δε θέλουν να ξανά ασχοληθούν με θέματα φιλοξενίας της ιστοσελίδας τους όπως αργές φορτώσεις και downtimes.

 
ADVERTISING
Προώθηση ιστοσελίδων

Διαφήμιση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων στην Google, το Facebook και το Instagram από ειδικούς, για βέλτιστα αποτέλεσματα.

 
MANAGEMENT
Διαχείριση ιστοσελίδων

Ενημέρωση και συντήρηση ιστοσελίδων με επαγγελματισμό και συνέπεια για να είστε πάντα ασφαλείς.

Η επιχείρησή σας, αξίζει το καλύτερο.

Μπορούμε να βοηθήσουμε να εχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε !

Συμπληρώστε την φόρμα και θα κάνουμε για σας μια δωρεάν μελέτη και προσφορά πάνω στις ανάγκες σας καθώς και να δοκιμάσετε την φιλοξενία σε εμάς για 30 μέρες εντελώς δωρεάν.