Κατασκευή ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας είναι η εικόνα σας προς τον κόσμο και τους πελάτες σας.
Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της εργασίας σας, μια σύγχρονη ιστοσελίδα,
αποτελεί μια επένδυση που θα μείνει για πάντα και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε
τις πραγματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, δημιουργώντας πολλαπλάσια οφέλη
του αρχικού της κόστους.

Δώστε στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας τη σημασία που της αξίζει.

Κατασκευή ιστοσελίδας
από την NetDesigns

Marketing

Ύστερα από την κατασκευή και το ανέβασμα της ιστοσελίδας που κατασκευάσαμε ακολουθάει το Marketing, δηλαδή η προώθηση στο διαδίκτυο.

Εμείς στην NetDesigns χρησιμοποιούμε τις κορυφαίες μεθόδους Digital Marketing, όπως Google Ads, Search Engine Marketing – SEO, Email Marketing αλλά και πολλές άλλες, προκειμένου να πετύχουμε την υψηλή κατάταξη της σελίδας στην λίστα αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google.

Μέσω της υψηλής κατάταξης πετυχαίνουμε την άυξηση της επισκεψιμότητας άρα και του δυνητικού πελατολογίου σας, που κατ’ επέκταση οδηγεί στην άυξηση των πωλήσεων της εταιρείας σας.

Φυσικά, δίνεται η δυνατότητα να συνδέσουμε την καινούρια σας ιστοσελίδα με τους λογαριασμούς σας στα Social Media (Facebook, Instagram, Twitter κ.ά) και στην συνέχεια να οργανώσουμε ένα σχέδιο προώθησης.

Full Responsive Design

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έχουν responsive design. Αυτό σημαίνει ότι εμφανίζονται εξίσου όμορφα σε όλες τις συσκευές, όπως σταθερός υπολογιστής, laptop,  κινητό και τάμπλετ.

To Full Responsive Design είναι πλέον πάρα πολύ σημαντικό και παρατηρείται στις περισσότερες μεγάλες ιστοσελίδες. Ολοένα και περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν το κινητό τους ή το tablet τους για την περιήγηση στο internet.

Ταχύτητα

Γνωρίζουμε από πείρα την τεράστια σημασία που έχει πλέον η ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων. Μια υψηλή ταχύτητα δεν προσφέρει μόνο στην συνολική εμπειρία χρήσης του επισκέπτη, αλλά εξασφαλίζει και την παραμονή του στην σελίδα σας καθώς έρευνες δείχνουν πως σελίδες με μεγάλους χρόνους φόρτωσης έχουν υψηλό ποσοστά εγκατάλειψης (bounce rate).

Εμείς στην netDesigns εγγυόμαστε ελάχιστους χρόνους φόρτωσης καθώς γνωρίζουμε όλα τα μυστικά που κρύβονται πίσω από μια γρήγορη σελίδα, ενώ παράλληλα δίνουμε μεγάλη βάση στην απλότητα του κώδικα των ιστοσελίδων που κατασκευάζουμε. Επικεντρωνόμαστε στο να προσφέρουμε κορυφαία εμπειρία χρήσης στους επισκέπτες σας ώστε να δείτε την επισκεψιμότητα σας να εκτοξεύεται!

Κατασκευή

Μετατρέπουμε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα. Κατασκευάζουμε ένα Demo της ιστοσελίδας σας σε δικό μας server, προκειμένου να βλέπετε την πρόοδο της διαδικασίας που ακολουθάμε.

Φυσικά σε αυτό το βήμα πραγματοποιούμε αλλαγές και βελτιώσεις σε σχέση με το πρωτότυπο σχέδιο που είχαμε κάνει. Δοκιμάζουμε και το στυλιστικό κομμάτι της ιστοσελίδας σας αλλά και το πιο πρακτικό, όπως κείμενα, plugins κ.ά.

eshop-kataskeui-netdesigns
Σχεδιασμός

Αφού πρώτα αποσαφηνίσουμε τους στόχους και τις ανάγκες της εταιρίας σας,  προχωράμε στον αρχικό σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

Στόχος του σχεδιασμού της netDesigns είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης και όμορφης ιστοσελίδας, χωρίς όμως να θυσιάζεται η ποιότητα και η ταχύτητα της, που θα προβάλει πλήρως και με σωστό τρόπο τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Εμπειρία από το 2009

Έχουμε συνεργαστεί με πάνω από 200 επιχειρήσεις όλων των μεγεθών για την κατασκευή και προώθηση των ιστοσελίδων τους. Από εμπορικά καταστήματα και μικρές εταιρείες, έως και αεροναυπηγικές εταιρίες παγκόσμιας εμβέλειας.

Τέλειο αποτελέσμα

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι κατασκευασμένες με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, προσεγμένες έως και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Εργαζόμαστε μεθοδικά ώστε να έχουμε το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον λιγότερο χρόνο

Τεχνικά καταρτισμένοι

Γνωρίζουμε το αντικείμενο της κατασκευής ιστοσελίδων σε βάθος και μέσω της εμπειρίας μας έχουμε δει τι δουλεύει και τι δε δουλεύει. Έτσι, μπορούμε να υλοποιήσουμε σωστά κάθε είδους απαίτηση χωρίς να πειραματιζόμαστε.

Υπηρεσίες

Κατασκευής Ιστοσελίδων

Σε κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε προσθέτουμε τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία μας ώστε να έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Επιλέξτε τον τύπο της ιστοσελίδας που σας ενδιαφέρει και θα λάβετε την προσφορά μας εντός 24 ωρών.

Κατασκευή ιστοσελίδας one-page

One page εταιρική ιστοσελίδα προβολής

Μια ιστοσελίδα με τις βασικές πληροφορίες για την επιχείρησή σας. Ιδανική για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν μια αποδοτική, ποιοτική και οικονομική προβολή, χωρίς να θυσιάσουν την ποιότητα και τον χαρακτήρα της εταιρίας τους.

Κατασκευή ιστοσελίδας Complete Page

Πλήρης εταιρική ιστοσελίδα προβολής

Μια πλήρης ιστοσελίδα για να προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Ιδανική για όλα τα μεγέθη εταιρειών που θέλουν μια ολοκληρωμένη προβολή στο διαδίκτυο.

Κατασκευή ιστοσελίδας Ecommerce

Ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop)

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να πουλήσετε τα προϊόντα σας online. Ιδανικό για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων που θέλουν να διαθέσουν τα προϊόντα τους στο διαδίκτυο και να κάνουν πωλήσεις από απόσταση.

Αξίζετε το καλύτερο για την επιχείρησή σας

Μη μένετε πίσω από τον ανταγωνισμό

Κατασκευάστε τώρα μια ιστοσελίδα, γρήγορα και χωρίς αυξημένο κόστος.
Συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά σας και θα σας καλέσουμε άμεσα.