Κατασκευή Eshop
με PrestaShop

Αποκτήστε τώρα το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για online πωλήσεις.

Μη χάνετε άλλο χρόνο!

Ανακαλύψτε το PrestaShop

Το PrestaShop σας δείχνει τον δρόμο των εύκολων πωλήσεων μέσω του διαδικτύου. Απολαύστε την εύκολη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε από μια τεράστια ποικιλία θεμάτων για το καινούριο eshop σας, αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησης σας. Με το PrestaShop μπορείτε όλα τα προϊόντα σας και να διαμορφώσετε τους τρόπους πληρωμής και αποστολής των παραγγελιών.

Ελάτε να δημιουργήσουμε ένα μοντέρνο και πλήρως λειτουργικό eshop, βασιζόμενοι στην πλατφόρμα του Presta, που θα είναι αντάξιο του ονόματος της εταιρείας σας. Θα δείτε το πελατολόγιο σας να αυξάνεται και τις πωλήσεις σας να εκτοξεύονται πάρα πολύ σύντομα.

095-yield

Πλήρως προσαρμόσιμο

Επιλέξτε τα χρώματα, το λογότυπό σας και ένα αρχικό θέμα από μια τεράστια ποκιλία θεμάτων

092-vpaid

Εύκολη διαχείριση

Διαχειριστείτε τα προϊόντα, τις παραγγελίες, τις σχέσεις με τους πελάτες σας και παρακολουθήστε τα στατιστικά σας στοιχεία με τεράστια ευκολία

090-views

Υψηλή επισκεψιμότητα

Προωθήστε τα προϊόντα σας στα κοινωνικά δίκτυα και την σελίδα σας για να προσελκύστε εύκολα περισσότερους επισκέπτες

051-kpi

Διεθνείς πωλήσεις

Παρουσιάστε εύκολα το κατάστημά σας σε διάφορες γλώσσες και νομίσματα παγκοσμίως

Ηλεκτρονικό καταστήμα με PrestaShop
από την NetDesigns

Κατάλληλη Προετοιμασία

Είτε θέλετε να φτιάξετε το πρώτο σας e-shop είτε να κάνετε απλή ανακατασκευή του παλιού σας, το πρώτο μας βήμα είναι η κατάλληλη προετοιμασία.

Τι θέλετε να φτιάξετε, σε ποιους απευθύνεται, ποιες είναι οι βασικές λειτουργίες και πως θα διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό.

Σας βοηθάμε μέσα από στοχευμένες ερωτήσεις να ανακαλύψετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες, και σας ανοίγουμε νέους ορίζοντες. Σας εξηγούμε την κατάσταση της αγοράς τον τελευταίο καιρό, τις ιδιαιτερότητες των σύγχρονων χρηστών καθώς και σας προτείνουμε διάφορες λειτουργίες που είναι πλέον απαραίτητες για ένα καλό eshop.

Κάθε νέο project το προσεγγίζουμε όχι μόνο τεχνικά αλλά και υπό το πρίσμα του Digital Marketing προκειμένου να δείτε τις πωλήσεις σας να εκτοξεύονται.

Κατασκευή eshop

Αφού αναλύσουμε τις ανάγκες σας και συνυπολογίσουμε τις επιθυμίες σας, σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση. Το Prestashop είναι πλέον από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες στο κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων στο διαδίκτυο.

Έχοντας συνεργαστεί με πολλές εταιρείες, έχουμε τεράστια εμπειρία και σε B2C αλλά και σε B2B. Δίνουμε μέγιστη προσχοή στους μικρούς χρόνους φόρτωσης καθώς γνωρίζουμε την συσχέτιση τους με το Conversion Rate και το SEO ενός E-shop. Κάθε Eshop που κατασκευάζουμε διαθέτει εξαιρετικό on-page SEO ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους και πετυχαίνουμε την υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα της Google.

Υπάρχουν περισσότερα από 4000 plugins για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Το Prestashop είναι διάσημο για την μοναδική του ευχρηστία ακόμα και σε αρχάριους διαχειριστές. Σας δίνει τη δυνατότητα λειτουργίας με ενσωματωμένο μηχανισμό μαζικής εισαγωγής και εξαγωγής προϊόντων, έξυπνα φίλτρα αναζήτησης, και δυναμική αναζήτηση.

Φυσικά, στα πιο προχωρημένα πακέτα που προσφέρουμε συμπεριλαμβάνονται εξτρα λειτουργίες όπως οι εξής:

Αυτόματη εισαγωγή προϊόντων από xml / csv

Η εισαγωγή των προϊόντων σε ένα καινούριο e-shop είναι μια από τις πιο συνηθισμένες και απλές διαδικασίες κατά την κατασκευή του.

Ωστόσο, μπορεί να γίνει μια πραγματικά χρονοβόρα διαδικασία όταν υπάρχουν πάρα πολλοί κωδικοί με διαφορετικές ιδιότητες (χρώμα, μεγέθη, υλικά κ.ά.).

Η ομάδα της NetDesigns σας προσφέρει την λύση με την μέθοδο αυτόματης εισαγωγής των προϊόντων, απευθείας από τους προμηθευτές σας, χωρίς κόπο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αρχείο με τα προϊόντα του κάθε προμηθευτή, σε οποιαδήποτε μορφή και αν υπάρχει.

Τρόποι Πληρωμής / Αποστολής

Δίνουμε τεράστια προσοχή στην σωστή ρύθμιση των τρόπων πληρωμής καθώς και των τρόπων αποστολής, προκειμένου να διευκολύνουμε και εσάς αλλά και τους επισκέπτες του e-shop σας.

 • Αντικαταβολή ή πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα
 • Σύνδεση για πληρωμή μέσω PayPal
 • Σύνδεση με σύστημα re-deriction Ελληνικών τραπεζών όπως Winbank, Eurobank, AlphaBank, Emporiki Bank όπου ο χρήστης μεταφέρεται σε ασφαλή σελίδα του ebanking της κάθε τράπεζας.
 • Διαφορετικές μεταφορικές εταιρείες για περιοχές
 • Πολλαπλά σενάρια μεταφορικών, με ρύθμιση μεταφορικών ανάλογα με τον μεταφορέα, το νομό, το βάρος των προϊόντων και την αξία των αγορών
 • Σύνδεση με σύστημα re-deriction Ελληνικών τραπεζών όπως Winbank, Eurobank, AlphaBank, Emporiki Bank όπου ο χρήστης μεταφέρεται σε ασφαλή σελίδα του ebanking της κάθε τράπεζας.
 • Μαζική εκτύπωση παραγγελιών
 • Αυτόματη έκδοση εκπτωτικών κουπονιών
 • Μηχανισμοί marketing όπως Abandoned cart reminders
 • Λειτουργίες Dynamic Remarketing, Google Shopping Ads, Skroutz, Bestprice, Glami feed κ.ά
 • Εξελιγμένοι μηχανισμοί αναζήτησης με greeklish, συνώνυμα, και ανορθόγραφα
 • Automation και μαζικές ενέργειες
 • Διασύνδεση με ERP
 • Διασύνδεση με διάφορα marketplaces

Κορυφαία Ασφάλεια

Δίνουμε τεράστια βαρύτητα στο να διατηρήσουμε κορυφαία ασφάλεια για τα των επισκεπτών σας, καθώς και για τα δικά σας. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας με συνεχείς και αδιάλειπτες ενημερώσεις ασφαλείας τόσο της πλατφόρμας όσο και των έξτρα plugin που χρησιμοποιούνται. Παράλληλα, φροντίζουμε την ασφαλή λήψη και αποστολή αντιγράφων ασφαλέιας.

Marketing – Προώθηση

Το marketing είναι μια στενά συνδεδεμένη έννοια με την κατασκευή Eshop. Κανένα κατάστημα, όσο καλό και αν είναι, δεν μπορεί να αποφέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε χωρίς σωστό Marketing.

Εμείς στην NetDesigns, φροντίζουμε κάθε E-Shop που κατασκευάζουμε να ακολουθεί τις αποδεδειγμένες καλύτερες μεθόδους προώθησης που οδηγούν στην αύξηση του πελατολογίου και κατ’ επέκταση των πωλήσεων.

Θέλουμε να βλέπουμε τους πελάτες μας να ξεπερνάνε τις προσδοκίες και τους στόχους τους και συνεχώς να βρίσκονται στην κορυφή!

Φιλοξενία – Hosting

Η φιλοξενία που προσφέρουμε στα καινούρια μας eshop είναι υψηλών προδιαγραφών σε ασφαλείς και υπερσύγχρονους servers.

Το datacenter με το οποίο συνεργαζόμαστε είναι το μεγαλύτερο και πιο εξελιγμένο στην Ευρώπη. Φυσικά, εμείς κρατάμε και αντίγραφα ασφαλείας ανα τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να μην χαθούν ποτέ τα πολύτιμα δεδομένα σας.

Το hosting της NetDesigns συνδέεται άρρηκτα με υψηλές ταχύτητες και πολύ χαμηλούς χρόνους φόρτωσης. Μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας, αρκεί μόνο να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η καλύτερη λύση

Μπορείτε να βρείτε άφθονα παραδείγματα από εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν και έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας στα Έργα μας.

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την επιχείρηση σας και να εκτοξεύσουμε τις πωλήσεις σας!

Σε περίπτωση Ανακατασκευής

Αν έχετε ήδη κάποιο E-Shop και σας ενδιαφέρει μόνο η ανακατασκευή αναλαμβάνουμε τη μεταφορά όλων των προϊόντων σας, άμεσα και χωρίς προβλήματα. Σχετικά με την τεχνική υποστήριξη προσφέρουμε κάποιες ώρες στις οποίες σας μαθαίνουμε να χειρίζεστε το καινούριο σας κατάστημα, καθώς και μια ομάδα έμπειρων τεχνικών που είναι πάντα δίπλα σας για οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει.

Το PrestaShop σαν πλατφόρμα κατασκευής eshop

To Prestashop είναι από τις πλέον πιο διαδεδομένες open source πλατφόρμες κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων. Έχοντας χιλιάδες διαθέσιμα plugins, προσφέρει τεράστια ευκολία χρήσης τόσο στους επισκέπτες όσο και τους διαχειριστές.

Ιδιαίτερα η τελευταία του έκδοση (1.7) που είναι πολύ σταθερή, mobile friendly και με πολύ δυνατά SEO χαρακτηριστικά, ενσωματωμένο blog και βελτιωμένες δυνατότητες οργάνωσης των προϊόντων, είναι πολύ προτιμητέα.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του PrestaShop είναι η ευκολία εκμάθησης.Ύστερα από μία μικρή εκπαίδευση που θα σας κάνουμε, θα είστε σε θέση να το χρησιμοποιήσετε στο 100 %.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι οτι με το εύκολο learning curve του, με λίγη εκπαίδευση κάποιος που δεν ξέρει θα είναι σε θέση να διαχειριστεί και να λειτουργήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Open Source 100%
Επεκτάσιμο 95%
Μεταφέρσιμο 90%

Ζητήστε προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας αποστείλουμε μια αποκλειστική προσφορά για την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος που ονειρεύεστε.

  Συχνές Ερωτήσεις

  Γνωρίζετε καλά το Prestashop;

  Ναι, το χρησιμοποιούμε από τις πρώτες του εκδόσεις. Έχουμε δημιουργήσει πολλά eshops σε Prestashop και έχουμε κάνει και αρκετές αναβαθμίσεις μεταξύ διαφορετικών versions (μία πολύ ιδιαίτερη διαδικασία). Επίσης γνωρίζουμε πως να συνδέουμε το PrestaShop με πολλά διαφορετικά εξωτερικά συστήματα (ERP, CRM, κλπ) προκειμένου να διευκολύνουμε την συνεργασία σας με τους προμηθευτές σας.

  Κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να ξέρω για το Prestashop;

  Το Prestashop είναι μια καθαρά ecommerce πλατφόρμα. Δεν είναι ένα content site (π.χ. WordPress) με ένα Cart plugin (π.χ. WooCommerce). Αυτό το κάνει απαραίτητο για πιο advanced eshops. Έχει επίσης ενσωματωμένες εμπορικές λειτουργίες που στο WooCommerce δεν υπάρχουν χωρίς αγορασμένα πρόσθετα.

  Παρέχετε φιλοξενία (hosting) εάν χρειαστώ;

  Ναι, παρέχουμε. Παρέχουμε για τους πελάτες μας φιλοξενία ιστοσελίδων υψηλών προδιαγραφών σε ασφαλείς και υπερσύγχρονους ευρωπαϊκούς servers. Στοχεύουμε στην αδιάληπτη λειτουργία και στους μικρούς χρόνους φόρτωσης της ιστοσελίδας σας.

  Παρέχετε συμβόλαια υποστήριξης και συντήρησης;

  Φυσικά! Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα αναλύσουμε σε πρώτο βήμα τις ανάγκες σας και τα προβλήματα που υπάρχουν. Ύστερα θα σας αποστείλουμε μια αποκλειστική προσφορά για την τεχνική υποστήριξη και συντήρηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

  Προτιμάτε κάποιον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής;

  Όχι, δεχόμαστε όλους τους δημοφιλέστερους τρόπους πληρωμής και προτιμάμε αυτόν που είναι καλύτερος για εσάς.