Διαφήμιση στο YouTube

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα Video Streaming στον κόσμο, ανήκει, στον όμιλο επιχειρήσεων της Google, και προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες διαφήμισης με αυτή. Διαβάστε εδώ πώς μπορούμε να διαφημίσουμε την επιχείρησή σας, αποτελεσματικά, μέσω των καναλιών της Google!

Οι 1,3 δις χρήστες του YouTube βλέπουν, κατά μέσο όρο, 5 δις βίντεο την ημέρα, ενώ η μέση επίσκεψη στην ιστοσελίδα, μέσω κινητής συσκευής, διαρκεί πάνω από 40 λεπτά.

Δημιουργώντας πρωτογενές Video Content, και αναρτώντας στο YouTube, εκμεταλλεύεστε τη δύναμη του Video, και τραβάτε το ενδιαφέρον των πελατών, αλλά και των επισκεπτών, της σελίδας σας, οι οποίοι και είναι πιθανότερο να παρακολουθήσουν, ένα βίντεο, που θα τους τραβήξει την προσοχή, ενώ, παράλληλα, θα τους περάσει, και το ζητούμενο, διαφημιστικό μήνυμα!

Το YouTube με αριθμούς.

 

Το YouTube είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα site παγκοσμίως.Πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγγραφεί σε τουλάχιστον ένα φίλο στο YouTube. Στην Ελλάδα 30 εκατομμύρια βίντεο προβάλλονται κάθε μήνα μέσω του YouTube, σύμφωνα με στοιχεία της Google για το 2010. Ο μέσος χρήστης του YouTube δαπανά 15 με 25 λεπτά την ημέρα στο YouTube. Κάθε λεπτό μεταφορτώνονται πάνω από 30 ώρες videos στο YouTube.

Η διαφήμιση στο YouTube με video είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να διαφημίσετε την επιχείρηση σας.

Μπορούμε εύκολα να στοχεύσουμε το target group που θέλετε με κριτήρια την ηλικία, το φύλο, τα ενδιαφέροντα, λέξεις-κλειδιά, βίντεο που παρακολουθούν και άλλα κριτήρια.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως το βίντεο αποδεδειγμένα πείθει σαφώς παραπάνω από ένα απλό κείμενο με μια φωτογραφία. Επιπρόσθετα το βίντεο είναι το μόνο μέσο που μπορεί με τόση ευκολία να γεννήσει συναισθήματα στον επισκέπτη και να γίνει Viral με αποτέλεσμα να το δουν πολλοί χρήστες και να το διαδίδει ο ένας στον άλλο.

Η διαφήμιση στο YouTube περιλαμβάνει:

Επαγγελματική διαχείριση του λογαριασμού σας στο YouTube

Updating

Reporting-Μέτρηση των αποτελεσμάτων