Τεχνική Υποστήριξη

Αναλαμβάνουμε την πλήρη τεχνική υποστήριξη
και επιλύουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Εμπιστευτείτε μας και θα σας προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα και εξυπηρέτηση

 

Τεχνική Υποστήριξη με την υπογραφή της NetDesigns

Μία ιστοσελίδα ή εφαρμογή, χρειάζεται τεχνική υποστήριξη. Η ιστοσελίδα για να διατηρήσει την σωστή και ασφαλή παρουσία της στο διαδίκτυο θα πρέπει να αναβαθμίζεται με τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού. Αν δεν αναβαθμιστεί θα κινδυνεύει να πέσει θύμα εισβολέων (χάκερς) με σκοπό την εισαγωγή κακόβουλων links και scripts.

Μετά από μία παραβίαση ασφάλειας του website σας τα πράγματα αρχίζουν και χτυπάνε αντίστροφα με αποκλεισμό από τους μηχανισμούς αναζήτησης, δυσλειτουργίες πλοήγησης από τους χρήστες που επισκέπτονται την σελίδα κ.α. Χρειάζεστε επίσης υποστήριξη στη ρύθμιση των mailboxes σας, και στην δημιουργία των εταιρικών σας email γιατί και σε αυτά μπορούν να υποκλαπούν κωδικοί.

Η NetDesigns εξασφαλίζει την πλήρη και ομαλή λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας ανά πάσα στιγμή.Σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για WordPress, Joomla, Magento, Woocommerce, OpenCart, PrestaShop αλλά και για οποιαδήποτε άλλη γνωστή ή custom πλατφόρμα.

Πολυετής εμπειρία, τεχνογνωσία
και
πρωτοπόρες ιδέες

Διαχείριση ιστοσελίδας

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση της ιστοσελίδας σας και του περιεχομένου της, όπως την ανάρτηση νέων άρθρων, υλικού, εικόνων, ή αρχείων. Δημιουργούμε νέες σελίδες, αλλάζουμε κατηγορίες, αποστέλλουμε ενημερωτικά e-mails και αναρτούμε υλικό στα κοινωνικά δίκτυα σας.

Διαχείριση eshop

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Προσθέτουμε νέα προϊόντα, ενημερώνουμε τις πληροφορίες τους και τις τιμές τους, διαχειριζόμαστε τις παραγγελίες σας και σας δίνουμε σημαντικές συμβουλές για την βελτίωση του eshop σας.

Άμεση Υποστήριξη

Είμαστε στη διάθεση σας για να καλύψουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία σας σχετικά με την ιστοσελίδα ή το eshop σας, με κάθε δυνατό τρόπο. Η τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε μπορεί να είναι μέσω μηνυμάτων, όπως Viber, WhatsApp, μέσω τηλεφώνου και μέσω email.

Υπηρεσίες Υποστήριξης eshop

Διαχείριση Περιεχομένου

Εισαγωγή περιεχομένου στην ιστοσελίδα όπως κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, κ.α. Καταχώρηση προϊόντων με στοιχεία όπως κωδικός, περιγραφή, τιμή, εικόνες. Ενημέρωση blog και portfolio ιστοσελίδας με εισαγωγή νέου περιεχομένου.

Προβλήματα Λειτουργίας

Επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας WordPress. Ανάλυση και αντιμετώπιση του προβλήματος. Παροχή πληροφοριών για αποφυγή επανάληψης παρόμοιας δυσλειτουργία στο μέλλον.

Βελτιώσεις Ιστοσελίδας

Βελτίωση παραγόντων στην ιστοσελίδα WordPress όπως η ταχύτητα φόρτωσης, ο server φιλοξενίας, η συνδεσιμότητα της με εξωτερικές πηγές όπως social media, business directories και ιστοσελίδες τρίτων.

Αντιμετώπιση Virus & Malware

Εντοπισμός και αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού από την ιστοσελίδα. Επαναφορά ιστοσελίδα στην αρχική της κατάσταση από backup. Ενημέρωση μηχανών αναζήτησης και ιστοσελίδων ασφαλείας για την ολοκλήρωση καθαρισμού.

Ενίσχυση Ασφάλειας

Βελτιώσεις ασφαλείας με την προσθήκη εφαρμογών που προστατεύουν την ιστοσελίδα σε πραγματικό χρόνο. Παρακολούθηση επιθέσεων και άμεση αντιμετώπιση. Εγκατάσταση ενημερώσεων ασφάλειας σε πλατφόρμα και plugins.

Προσαρμοσμένες Τροποποιήσεις

Αλλαγή εικαστικού θέματος ιστοσελίδας, προσαρμογή σε χρώματα, fonts και παραπλήσια στοιχεία. Προσθήκη δυνατοτήτων eshop. Σύνδεση με άλλες υπηρεσίες όπως η εκκαθάριση πιστωτικών καρτών μέσω τραπέζης.

Τεχνική Υποστήριξη της NetDesigns
στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες eshop

Κατασκευή eshop με Prestashop
Κατασκευή eshop με wordpress
Κατασκευή eshop με opencart

Υποστήριξη PrestaShop

Το πλέον δημοφιλές eshop software για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με χαμηλό προϋπολογισμό

Υποστήριξη WooCommerce

Φτιαγμένο για να ολοκληρώνεται αρμονικά με το WordPress, το WooCommerce αποτελεί πλέον την πιο δημοφιλή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο.

Υποστήριξη OpenCart

Ένα πολύ δημοφιλές software για κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων, το οποίο ενδείκνυται για μικρές – μεσαίες επιχειρήσεις και ξεχωρίζει για την απλότητα του.

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να λύσουμε ό,τι πρόβλημα υπάρχει.