Υποστήριξη eshop

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο το οποίο πρέπει να
λειτουργεί άριστα και χωρίς διακοπές, προκειμένου να πετυχαίνετε τους στόχους σας.

Εμπιστευτείτε μας για την υποστήριξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

 

Τεχνική Υποστήριξη
για το eshop σας

Μία ιστοσελίδα ή εφαρμογή, χρειάζεται τεχνική υποστήριξη. Η ιστοσελίδα για να διατηρήσει την σωστή και ασφαλή παρουσία της στο διαδίκτυο θα πρέπει να αναβαθμίζεται με τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού. Αν δεν αναβαθμιστεί θα κινδυνεύει να πέσει θύμα εισβολέων (χάκερς) με σκοπό την εισαγωγή κακόβουλων links και scripts.

Μετά από μία παραβίαση ασφάλειας του website σας τα πράγματα αρχίζουν και χτυπάνε αντίστροφα με αποκλεισμό από τους μηχανισμούς αναζήτησης, δυσλειτουργίες πλοήγησης από τους χρήστες που επισκέπτονται την σελίδα κ.α. Χρειάζεστε επίσης υποστήριξη στη ρύθμιση των mailboxes σας, και στην δημιουργία των εταιρικών σας email γιατί και σε αυτά μπορούν να υποκλαπούν κωδικοί.

Η NetDesigns εξασφαλίζει την πλήρη και ομαλή λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας ανά πάσα στιγμή.Σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για WordPress, Joomla, Magento, Woocommerce, OpenCart, PrestaShop αλλά και για οποιαδήποτε άλλη γνωστή ή custom πλατφόρμα.

Κατασκευή eshop με wordpress - responsive

Υποστήριξη στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες
ηλεκτρονικών καταστημάτων

Κατασκευή eshop με Prestashop
Κατασκευή eshop με wordpress
Κατασκευή eshop με opencart

Υποστήριξη PrestaShop

Το πλέον δημοφιλές eshop software για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με χαμηλό προϋπολογισμό

Υποστήριξη WooCommerce

Φτιαγμένο για να ολοκληρώνεται αρμονικά με το WordPress, το WooCommerce αποτελεί πλέον την πιο δημοφιλή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο.

Υποστήριξη OpenCart

Ένα πολύ δημοφιλές software για κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων, το οποίο ενδείκνυται για μικρές – μεσαίες επιχειρήσεις και ξεχωρίζει για την απλότητα του.