Κατασκευή eshop με OpenCart

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που πρέπει να έχετε
προκειμένου να διευκολύνετε τους πελάτες σας αλλά και για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας,
σε έναν κόσμο που πλέον οι διαδικτυακές αγορές έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Δείξτε στο eshop σας το δρόμο προς την επιτυχία.

To OpenCart είναι ένα εργαλείο κατασκευής eshop και e-commerce εφαρμογών, το οποίο παρέχεται δωρεάν. Με το OpenCart επεκτείνουμε την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο.
Τόσο το OpenCart, όσο και οι αναβαθμίσεις του παρέχονται δωρεάν. Με τη σωστή χρήση του κατασκευάζουμε eshop κορυφαίας ποιότητας και ταχύτητας ενώ παράλληλα προσαρμόζονται και εμφανίζονται τέλεια σε κάθε οθόνη.

Σε αντίθεση με το WordPress, το OpenCart είναι ακόμη πιο εύκολο στη χρήση και διαχείριση.

Εκτός από την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος προσφέρουμε και εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη.

Έξυπνες λειτουργίες του OpenCart

Αυτόματη εισαγωγή προϊόντων από XML ή Excel

Εάν έχετε ήδη κάποια βάση δεδομένων που έχετε χρησιμοποιήσει σε παλαιότερο eshop σας, μπορούμε να τα εισάγουμε στο καινούριο σας eshop μέσω ενός αρχείου Excel.

Βελτιστοποίηση caching

 

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ταχύτητα φόρτωσης ενός eshop στην κατάταξη αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης.Για αυτό τον λόγο βελτιστοποιούμε τον κώδικα του καινούριου σας eshop και πετυχαίνουμε πολύ μικρό χρόνο φόρτωσης της κάθε σελίδας.

One Page Ολοκλήρωση παραγγελίας

Προσφέρουμε τον ευκολότερο τρόπο ολοκλήρωσης παραγγελίας στους χρήστες σε μόνο μία σελίδα, χωρίς περιττά βήματα και κουραστικές διαδικασίες.

Backup

 

Προσφέρουμε καθημερινό Backup όλων των δεδομένων του eshop και εγγυόμαστε μέγιστη ασφάλεια.

Γιατί να επιλέξετε το OpenCart για το E-shop σας;

Συμβατότητα

 

Το OpenCart είναι πλήρως συμβατό με όλες τις συσκευές (κινητά, τάμπλετ, τηλεοράσεις κ.α).Ακριβώς όπως και τα χιλιάδες themes που υπάρχουν για αυτό.

SEO friendly

 

Το OpenCart πληρεί όλες τις προδιαγραφές για ένα SEO friendly ηλεκτρονικό κατάστημα. Αποτελείται από SEO friendly συνδέσμους (URL), Meta description και Meta tags και πολυγλωσσικούς συνδέσμους (URL).

Χάρη στις εκατοντάδες προεκτάσεις, το OpenCart βοηθάει στην εύκολη ανάγνωση από τις μηχανές αναζήτησης.

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής

 

Το OpenCart διευκολύνει τους πελάτες σας υποστηρίζοντας όλους τους πιθανούς τρόπους πληρωμής, και έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με όλες τις τράπεζες.

Εκτός από τους κλασικούς τρόπους πληρωμής υποστηρίζονται ακόμα οι πληρωμές με Viva και PayPal, που τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό.

Σύνδεση με ERP

 

Με τη χρήση ERP επιτυγχάνουμε τη σωστή οργάνωση και αξιοποίηση των πόρων της επιχείρησης σας, προκειμένου να αυξήσουμε την αποδοτικότητα του eshop σας.

Πολλαπλοί τρόποι αποστολής

 

Το OpenCart είναι συμβατό με όλες τις μεθόδους αποστολής, ακριβώς όπως και όλα τα μεγάλα eshop.

Δημιουργία πολύγλωσσου eshop

 

Με το OpenCart η προσθήκη πολλαπλών γλωσσών είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία, μέσα από την οποία μπορείτε να διευρύνετε το κοινό στο οποίο απευθύνεστε και κατ’ επέκταση να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Τεχνική Υποστήριξη

 

Λόγω της διαδεδομένης χρήσης του OpenCart, υπάρχει εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να λύσουμε ό,τι πρόβλημα υπάρχει.