Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που πρέπει να έχετε προκειμένου να διευκολύνετε τους πελάτες σας αλλά και για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, σε έναν κόσμο που πλέον οι διαδικτυακές αγορές έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Δείξτε στο eshop το δρόμο προς την επιτυχία.

Eντυπωσιάστε τους πελάτες σας με ένα σύγχρονο και ασφαλές eShop

Ξεκουραστείτε, ενω το E-shop σας πουλάει για εσάς

Αυτοματοποιήσαμε τις διαδικασίες

 

Αυξήστε τις πωλήσεις σας, έξυπνα και άκοπα

Άμεση αποδοχή πληρωμών

 

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και προστατευμένα

Ασφαλής συναλλαγές

Εύκολη διαχείριση

Δείτε άμεσα τις παραγγελίες σας

Συμβατότητα με όλες τις συσκευές

Δείτε όλες τις συναλλαγές σας από το κινητό σας

Χιλιάδες εφαρμογές

Για να επεκτείνετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Γιατί χρειάζεστε ένα e-shop;

Η κατασκευή e-shop σηματοδοτεί την ανάπτυξή σας, ενισχύοντας σημαντικά τις πωλήσεις σας μέσω του διαδικτύου. Στη NetDesigns γνωρίζουμε πώς να υλοποιήσουμε με επιτυχία το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, ανταποκρινόμενο απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

Χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες πλατφόρμες e-commerce με απεριόριστες δυνατότητες ώστε να μπορείτε να προσελκύσετε νέους πελάτες.

Information Architecture

Ο σχεδιασμός της δομής του ηλεκτρονικού καταστήματός σας αποτελεί το πρώτο βήμα μας προς την επιτυχημένη κατασκευή του.

Προσανατολισμένοι στις πραγματικές ανάγκες των επισκεπτών, οργανώνουμε αποτελεσματικά το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματός σας, σχεδιάζοντας όλες τις σελίδες και τις ενότητες, τοποθετώντας με στρατηγικό τρόπο τις πληροφορίες που επιθυμείτε.

UI / UX Design

Το UΙ/UΧ Design είναι ένα από τα πιο σημαντικά στάδια στην κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια εύκολη εμπειρία πλοήγησης στον χρήστη. Γι’ αυτό, δημιουργούμε πάντα e-shop φιλικά προς τον επισκέπτη, εστιάζοντας στη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης, καθώς και στο σχεδιαστικό ώστε να είναι προσαρμοσμένο σε όλες τις συσκευές από την πιο μικρή έως και την πιο μεγάλη.

Conversion Rate Optimization

Όσον αφορά το Conversion Rate Optimization, υιοθετούμε ένα σύνολο μεθόδων (π.χ. ελκυστικά calls to action button / banners), που μας βοηθάνε να μετατρέψουμε τους περισσότερους επισκέπτες του e-shop σας σε πελάτες. Αξιοποιώντας χρήσιμα εργαλεία μέτρησης και ελέγχου, όπως το analytics και το heatmap, εντοπίζουμε και επεμβαίνουμε κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε να αυξήσουμε το conversion rate του καταστήματός σας ώστε να αυξηθούν και οι πωλήσεις σας.

Ποιοτικό περιεχόμενο

Ποιοτικό περιεχόμενο σημαίνει άμεσο, έγκυρο και ευανάγνωστο περιεχόμενο. Στη NetDesigns, δημιουργούμε ελκυστικό περιεχόμενο για τους επισκέπτες σας δίνοντας έμφαση στο σύνολο των πληροφοριών που παρατίθενται μέσα σ’ αυτό.

Με αυτόν τον τρόπο, κερδίζετε την εμπιστοσύνη των αγοραστών, κάνοντάς τους να επιλέγουν το δικό σας online κατάστημα μέσα από χιλιάδες διαφορετικά.

SEO – Search Engine Optimization

Η βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO) αποτελεί ένα καθοριστικό βήμα για την κατασκευή του eshop σας, ώστε αυτό να εμφανίζεται πρώτο στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Έπειτα από έρευνα, επιλέγουμε τις ιδανικές λέξεις-κλειδιά (keywords) για κάθε ένα από τα προϊόντα σας και υλοποιούμε On-Page & Off-Page SEO τεχνικές, ενώ παράλληλα σας παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και στρατηγική για ένα σωστό SEO.

Ηλεκτρονικό κατάστημα στην πράξη.

Κατασκευή και σχεδίαση eshop για εταιρείες με απαιτήσεις.

Αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα που αποδίδει τα βέλτιστα.

Αγροτικά προιόντα

Agrodynamic

Εργαλεία

Koufopoulos ergaleia

Προιόντα σπιτιού

Xatzistergiou

Φιλικό περιβάλλον πληρωμής

Ολοκλήρωση παραγγελιών

MasterCard, Maestro, PayPal

Kαι 70 ακόμα τρόποι πληρωμής που μπορείτε να ενσωματώσετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα για την ευκολία των πελατών σας.
Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και προστατευμένα. Οι σελίδες, το περιεχόμενο, οι πιστωτικές κάρτες και οι πληροφορίες συναλλαγών προστατεύονται με το ίδιο σύστημα που ασφαλίζουν οι τράπεζες τα δεδομένα τους.

Ασφάλεια και προστασία

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και προστατευμένα. Οι σελίδες, το περιεχόμενο, οι πιστωτικές κάρτες και οι πληροφορίες συναλλαγών προστατεύονται με το ίδιο σύστημα που ασφαλίζουν οι τράπεζες τα δεδομένα τους.

Συμβατό σε κάθε συσκευή

Το panel διαχείρισης του e-shop σας είναι απόλυτα συμβατό με οποιαδήποτε κινητή συσκευή ή tablet. Έτσι, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να συνδεθείτε όπου και αν βρίσκεστε και να διαχειριστείτε τις προωθητικές σας ενέργειες, να ανατρέξετε στη λίστα των παραγγελιών σας και να ενημερωθείτε σχετικά με την κατάστασή τους (ολοκληρωμένες /αποπληρωμένες, εν αναμονή κ.ά.)

Αξιολογήστε τις προτιμήσεις των καταναλωτών και τις επιδόσεις του eshop σας εύκολα και γρήγορα on-the-go με τη βοήθεια των σχετικών στατιστικών πινάκων και διαγραμμάτων που θα βρείτε στην αρχική σας σελίδα.

Η διαχείριση των πωλήσεών σας γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!

Στατιστικά reports

Το κατάστημα σας μέσα από μια ματιά.

Εύκολη χρήση

Μια εύκολη προς τη χρήση σελίδα, όπου θα μπορείτε άμεσα να δείτε τις παραγγελίες, τις πωλήσεις και τις κινήσεις των χρηστών, θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για την επιχείρηση σας.

Εκατοντάδες store templates

Επιλέξτε ανάμεσα σε εκατοντάδες επαγγελματικά store templates ή δημιουργήστε το δικό σας σχέδιο χρησιμοποιώντας HTML και CSS.

Πάνω απο χίλιες εφαρμογές

θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Οργανώστε τα λογιστικά σας

Διαθέσιμες εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε την σωστή τήρηση των λογιστικών εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Στείλτε προωθητικά Emails

Μπορείτε να στήσετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα διανομής Newsletter για τη συστηματική ενημέρωση των χρηστών σας.

Επεκταθείτε σε νέες «αγορές»

Αυξήστε τα έσοδά σας από την πώληση προϊόντων σε νέες “αγορές” όπως το Facebook

Διαχειριστείτε την επιχείρησή σας

μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο

Η επιχείρηση σας δεν πάυει να λειτουργεί ακόμα και όταν εσείς είστε μακριά. Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να ανανεώσετε το κατάστημα σας, να απαντήσετε στις παραγγελίες ή να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας.

Εστιάζουμε στην κερδοφορία της επιχείρησής σας

Το 2016 οι Έλληνες έκαναν 3 δις τζίρο σε online αγορές

Διαχείριση καταστήματος από το κινητό σας τηλέφωνο

Εκπλήρωση παραγγελίας

Ολοκληρώστε την διαδικασία μιας παραγγελίας από το κινητό σας και στείλτε ειδοποίηση αποστολής ταχυδρομείου.

 

Συγχρονισμός των δεδομένων

Όλα τα προϊόντα, οι παραγγελίες και το πελατολόγιο συγχρονίζονται αυτόματα με το κινητό και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

 

Mobile dashboard

Δείτε άμεσα όλα τα πράγματα που χρειάζονται την προσοχή σας και καταλάβετε τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

 

Διαχείριση εμπορευμάτων

Δείτε άμεσα όλα τα πράγματα που χρειάζονται την προσοχή σας και καταλάβετε τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

 

Επικοινωνήστε με τους πελάτες σας

Δείτε τα προφίλ των καταναλωτών σας και άμεσα επικοινωνήστε μαζί τους μέσω τηλεφώνου ή email.

Συχνές ερωτήσεις

Θα διαλέξω κάποιο έτοιμο πρότυπο;

Στη Netdesigns αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά και ως εκ τούτου δεν δουλεύουμε με έτοιμα πρότυπα. Η ιστοσελίδα σας θα σχεδιαστεί από την αρχή βάση των αναγκών, του ανταγωνισμού και του κλάδου σας. Μετά τη συνέντευξη που θα κάνουμε, θα μελετήσουμε για σας και θα σας παρουσιάσουμε τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η φωτογράφιση;

Η φωτογράφιση είναι μια υπηρεσία που μπορούμε να σας παράσχουμε αλλά δεν περιλαμβάνεται στην τιμή της κατασκευής ιστοσελίδας One Page.

Σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμη η ιστοσελίδα μου;

Από τη στιγμή που θα παραλάβουμε το απαραίτητο υλικό (πληροφορίες, φωτογραφίες, λογότυπο) σε ψηφιακή μορφή, ο χρόνος ορίζεται σε 15-20 εργάσιμες ημέρες. Η ιστοσελίδα σας θα παραδοθεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία την οποία και θα σας γνωστοποιήσουμε κατά την έναρξη.

Μπορώ στο μέλλον να προσθέσω καινούρια προιόντα στην ιστοσελίδα μου;

Φυσικά.Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας και θα καλύψουμε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.

Μπορώ να προσθέσω και επιπλέον γλώσσες στην ιστοσελίδα μου;

Φυσικά. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζητήστε προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας αποστείλουμε μια αποκλειστική προσφορά για την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος που ονειρεύεστε.

Προβολή προιόντων σε :