Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που πρέπει να έχετε προκειμένου να διευκολύνετε τους πελάτες σας αλλά και για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, σε έναν κόσμο που πλέον οι διαδικτυακές αγορές έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Δείξτε στο eshop το δρόμο προς την επιτυχία.

Eντυπωσιάστε τους πελάτες σας με ένα σύγχρονο και ασφαλές eShop

Ξεκουραστείτε, ενώ το E-shop σας πουλάει για εσάς

Αυτοματοποιήσαμε τις διαδικασίες

 

Αυξήστε τις πωλήσεις σας, έξυπνα και άκοπα

Άμεση αποδοχή πληρωμών

 

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και προστατευμένα

Ασφαλής συναλλαγές

Εύκολη διαχείριση

Δείτε άμεσα τις παραγγελίες σας

 

Συμβατότητα με όλες τις συσκευές

Δείτε όλες τις συναλλαγές σας από το κινητό σας

 

Χιλιάδες εφαρμογές

Για να επεκτείνετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Γιατί χρειάζεστε ένα e-shop;

Η κατασκευή e-shop σηματοδοτεί την ανάπτυξή σας, ενισχύοντας σημαντικά τις πωλήσεις σας μέσω του διαδικτύου. Στη NetDesigns γνωρίζουμε πώς να υλοποιήσουμε με επιτυχία το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, ανταποκρινόμενο απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

Χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες πλατφόρμες e-commerce με απεριόριστες δυνατότητες ώστε να μπορείτε να προσελκύσετε νέους πελάτες.

Information Architecture

Ο σχεδιασμός της δομής του ηλεκτρονικού καταστήματός σας αποτελεί το πρώτο βήμα μας προς την επιτυχημένη κατασκευή του.

Προσανατολισμένοι στις πραγματικές ανάγκες των επισκεπτών, οργανώνουμε αποτελεσματικά το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματός σας, σχεδιάζοντας όλες τις σελίδες και τις ενότητες, τοποθετώντας με στρατηγικό τρόπο τις πληροφορίες που επιθυμείτε.

UI / UX Design

Το UΙ/UΧ Design είναι ένα από τα πιο σημαντικά στάδια στην κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης στον χρήστη.

Γι’ αυτό, δημιουργούμε πάντα e-shop φιλικά προς τον επισκέπτη, εστιάζοντας στη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης, καθώς και στο σχεδιαστικό ώστε να είναι προσαρμοσμένο σε όλες τις συσκευές από την πιο μικρή έως και την πιο μεγάλη.

Conversion Rate Optimization

Όσον αφορά το Conversion Rate Optimization, υιοθετούμε ένα σύνολο μεθόδων (π.χ. ελκυστικά calls to action button / banners), που μας βοηθάνε να μετατρέψουμε τους περισσότερους επισκέπτες του e-shop σας σε πελάτες.

Αξιοποιώντας χρήσιμα εργαλεία μέτρησης και ελέγχου, όπως το analytics και το heatmap, εντοπίζουμε και επεμβαίνουμε κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε να αυξήσουμε το conversion rate του καταστήματός σας ώστε να αυξηθούν και οι πωλήσεις σας.

Ποιοτικό περιεχόμενο

Ποιοτικό περιεχόμενο σημαίνει άμεσο, έγκυρο και ευανάγνωστο περιεχόμενο. Στη NetDesigns, δημιουργούμε ελκυστικό περιεχόμενο για τους επισκέπτες σας δίνοντας έμφαση στο σύνολο των πληροφοριών που παρατίθενται μέσα σ’ αυτό.

Με αυτόν τον τρόπο, κερδίζετε την εμπιστοσύνη των αγοραστών, κάνοντάς τους να επιλέγουν το δικό σας online κατάστημα μέσα από χιλιάδες διαφορετικά.

SEO – Search Engine Optimization

Η βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO) αποτελεί ένα καθοριστικό βήμα για την κατασκευή του eshop σας, ώστε αυτό να εμφανίζεται πρώτο στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Έπειτα από έρευνα, επιλέγουμε τις ιδανικές λέξεις-κλειδιά (keywords) για κάθε ένα από τα προϊόντα σας και υλοποιούμε On-Page & Off-Page SEO τεχνικές, ενώ παράλληλα σας παρέχουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη και στρατηγική για ένα σωστό SEO.

Ζητήστε προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας αποστείλουμε μια αποκλειστική προσφορά για την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος που ονειρεύεστε.

Προβολή προιόντων σε :


Meeting επιχείρησης για την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος Eshop

Αυξήστε την πελατεία σας με τη βοήθεια μας

Επικεντρωθείτε
στους πελάτες σας

 

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δεν είναι απλά ένα μέσο πώλησης αλλά μία πλατφόρμα μέσα από την οποία ικανοποιείτε τις ανάγκες των πελατών σας και θα πρέπει να τους προσφέρετε ξεχωριστές εμπειρίες.

Ηλεκτρονικό κατάστημα στην πράξη.

Κατασκευή και σχεδίαση eshop για εταιρείες με απαιτήσεις.

Αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα που αποδίδει τα βέλτιστα.

Αγροτικά προιόντα

Agrodynamic

Εργαλεία

Koufopoulos ergaleia

Προιόντα σπιτιού

Xatzistergiou

Συχνές ερωτήσεις

Θα διαλέξω κάποιο έτοιμο πρότυπο;

Στη Netdesigns αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά και ως εκ τούτου δεν δουλεύουμε με έτοιμα πρότυπα. Η ιστοσελίδα σας θα σχεδιαστεί από την αρχή βάση των αναγκών, του ανταγωνισμού και του κλάδου σας. Μετά τη συνέντευξη που θα κάνουμε, θα μελετήσουμε για σας και θα σας παρουσιάσουμε τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η φωτογράφιση;

Η φωτογράφιση είναι μια υπηρεσία που μπορούμε να σας παράσχουμε αλλά δεν περιλαμβάνεται στην τιμή.

Σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμη η ιστοσελίδα μου;

Από τη στιγμή που θα παραλάβουμε το απαραίτητο υλικό (πληροφορίες, φωτογραφίες, λογότυπο) σε ψηφιακή μορφή, ο χρόνος ορίζεται σε 15-20 εργάσιμες ημέρες. Η ιστοσελίδα σας θα παραδοθεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία την οποία και θα σας γνωστοποιήσουμε κατά την έναρξη.

Μπορώ στο μέλλον να προσθέσω καινούρια προιόντα στην ιστοσελίδα μου;

Φυσικά.Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας και θα καλύψουμε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.

Μπορώ να προσθέσω και επιπλέον γλώσσες στην ιστοσελίδα μου;

Φυσικά. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

E-shop Software

PrestaShop

Το πλέον δημοφιλές eshop software για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με χαμηλό προϋπολογισμό

Magento

Μία από τις πιο γνωστές και πλούσιες σε λειτουργικά χαρακτηριστικά πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

WooCommerce

Φτιαγμένο για να ολοκληρώνεται αρμονικά με το WordPress, το WooCommerce αποτελεί πλέον την πιο δημοφιλή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο.

OpenCart

Ένα πολύ δημοφιλές software για κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων, το οποίο ενδείκνυται για μικρές – μεσαίες επιχειρήσεις και ξεχωρίζει για την απλότητα του και την ευκολία διαχείρισης του.