Κατασκευή Eshop
με PrestaShop

Αποκτήστε τώρα το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για online πωλήσεις.

Μη χάνετε άλλο χρόνο!

Ηλεκτρονικό καταστήμα με PrestaShop
από την NetDesigns

Κατάλληλη Προετοιμασία

Είτε θέλετε να φτιάξετε το πρώτο σας E-Shop είτε να κάνετε απλή ανακατασκευή του παλιού σας, το πρώτο μας βήμα είναι η κατάλληλη προετοιμασία.

Τι θέλετε να φτιάξετε, σε ποιους απευθύνεται, ποιες είναι οι βασικές λειτουργίες και πως θα διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό.

Σας βοηθάμε μέσα από στοχευμένες ερωτήσεις να ανακαλύψετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες, και σας ανοίγουμε νέους ορίζοντες. Σας εξηγούμε την κατάσταση της αγοράς τον τελευταίο καιρό, τις ιδιαιτερότητες των σύγχρονων χρηστών καθώς και σας προτείνουμε διάφορες λειτουργίες που είναι πλέον απαραίτητες για ένα καλό e-shop.

Κάθε νέο project το προσεγγίζουμε όχι μόνο τεχνικά αλλά και υπό το πρίσμα του Digital Marketing προκειμένου να δείτε τις πωλήσεις σας να εκτοξεύονται.

Κατασκευή του eshop

Αφού αναλύσουμε τις ανάγκες σας και συνυπολογίσουμε τις επιθυμίες σας, σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση. Το Prestashop είναι πλέον από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες στο κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων στο διαδίκτυο.

Έχοντας συνεργαστεί με πολλές εταιρείες, έχουμε τεράστια εμπειρία και σε B2C αλλά και σε B2B. Δίνουμε μέγιστη προσχοή στους μικρούς χρόνους φόρτωσης καθώς γνωρίζουμε την συσχέτιση τους με το Conversion Rate και το SEO ενός E-shop. Κάθε Eshop που κατασκευάζουμε διαθέτει εξαιρετικό on-page SEO ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους και πετυχαίνουμε την υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα της Google.

Υπάρχουν περισσότερα από 4000 plugins για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Το Prestashop είναι διάσημο για την μοναδική του ευχρηστία ακόμα και σε αρχάριους διαχειριστές. Σας δίνει τη δυνατότητα λειτουργίας με ενσωματωμένο μηχανισμό μαζικής εισαγωγής και εξαγωγής προϊόντων, έξυπνα φίλτρα αναζήτησης, και δυναμική αναζήτηση.

Φυσικά, στα πιο προχωρημένα πακέτα που προσφέρουμε συμπεριλαμβάνονται εξτρα λειτουργίες όπως οι εξής:

  • Μαζική εκτύπωση παραγγελιών
  • Αυτόματη έκδοση εκπτωτικών κουπονιών
  • Μηχανισμοί marketing όπως Abandoned cart reminders
  • Λειτουργίες Dynamic Remarketing, Google Shopping Ads, Skroutz, Bestprice, Glami feed κ.ά
  • Εξελιγμένοι μηχανισμοί αναζήτησης με greeklish, συνώνυμα, και ανορθόγραφα
  • Automation και μαζικές ενέργειες
  • Διασυνδεση με ERP
  • Διασυνδεση με διάφορα marketplaces

Σε περίπτωση Ανακατασκευής

Αν έχετε ήδη κάποιο E-Shop και σας ενδιαφέρει μόνο η ανακατασκευή αναλαμβάνουμε τη μεταφορά όλων των προϊόντων σας, άμεσα και χωρίς προβλήματα. Σχετικά με την τεχνική υποστήριξη προσφέρουμε κάποιες ώρες στις οποίες σας μαθαίνουμε να χειρίζεστε το καινούριο σας κατάστημα, καθώς και μια ομάδα έμπειρων τεχνικών που είναι πάντα δίπλα σας για οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει.

Marketing – Προώθηση

Το marketing είναι μια στενά συνδεδεμένη έννοια με την κατασκευή Eshop. Κανένα κατάστημα, όσο καλό και αν είναι, δεν μπορεί να αποφέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε χωρίς σωστό Marketing.

Εμείς στην NetDesigns, φροντίζουμε κάθε E-Shop που κατασκευάζουμε να ακολουθεί τις αποδεδειγμένες καλύτερες μεθόδους προώθησης που οδηγούν στην αύξηση του πελατολογίου και κατ’ επέκταση των πωλήσεων.

Θέλουμε να βλέπουμε τους πελάτες μας να ξεπερνάνε τις προσδοκίες και τους στόχους τους και συνεχώς να βρίσκονται στην κορυφή!

Η καλύτερη λύση

Μπορείτε να βρείτε άφθονα παραδείγματα από εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν και έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας στα Έργα μας.

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την επιχείρηση σας και να εκτοξεύσουμε τις πωλήσεις σας!

Κλείστε τώρα ένα δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού!

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τη λύση που ταιριάζει ακριβώς στα μέτρα σας.