Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με PrestaShop

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής και υποστήριξης e-shop με Prestashop, έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο της κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Δείξτε στο eshop το δρόμο προς την επιτυχία.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του PrestaShop είναι η ευκολία εκμάθησης.Ύστερα από μία μικρή εκπαίδευση που θα σας κάνουμε, θα είστε σε θέση να το χρησιμοποιήσετε στο 100 %.

Ειδικότερα επειδή είναι μια λύση μόνο για ηλεκτρονικό εμπόριο αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι τα τελευταία χρόνια αναβαθμίζεται συνέχεια για να καλύψει τις ανάγκες των εμπόρων που το χρησιμοποιούν. Χρησιμοποιώντας το Prestashop δημιουργούμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα υψηλών λειτουργικών δυνατοτήτων που θα είναι πάρα πολύ ασφαλές, θα ακολουθεί τις τελευταίες προδιαγραφές και θα έχει τη δυνατότητα αναβάθμισης και ενσωμάτωσης οποιασδήποτε μελλοντικής λειτουργίας.

Επίσης, προσφέρουμε εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη για το καινούριο σας ηλεκτρονικό κατάστημα σε PrestaShop για οποιοδήποε πρόβλημα προκύψει.

PrestaShop logo τεχνική υποστήριξη καταστήματος PrestaShop
ap cake παράδειγμα theme ηλεκτρονικού καταστήματος με PrestaShop

Επιλογή έτοιμου Theme ή Custom Design

 

Mπορούμε να επιλέξουμε μαζί ένα από τα δεκάδες themes που υπάρχουν για το Prestashop, που θα καλύπτει τις ανάγκες σας, και να κάνουμε τις παρεμβάσεις που κρίνουμε απαραίτητες ώστε να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλετε με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Φυσικά, μπορούμε να σχεδιάσουμε το δικό σας ξεχωριστό eshop με custom design ειδικά για το project σας. Όποια λύση και αν επιλέξετε, το αποτέλεσμα θα είναι ένα προσεγμένο eshop, με την αξιοπιστία, την ταχύτητα και την ασφάλεια που απαιτείται.

Εύκολη διαχείριση

 

Το Prestashop είναι γνωστό για την ευκολία στη διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος, σας παρέχει πολλά εργαλεία που σας εξοικονομούν σημαντικό χρόνο. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα προϊόντα, τους πελάτες και τις παραγγελίες σας γρήγορα και εύκολα.

Σας προσφέρει τη δυνατότητα να εφαρμόσετε εκπτώσεις σε πολλά προϊόντα ταυτόχρονα, να δημιουργήσετε προωθητικά κουπόνια για τους πελάτες σας καθώς επίσης και να διαχειριστείτε τα παραστατικά και τα email που στέλνονται στους πελάτες σας, μαζί με τις παραγγελίες.

prestashop dashboard κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με PrestaShop
custom module prestashop κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με PrestaShop

Ανάπτυξη Custom Module

 

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων, μπορούμε να κατασκευάσουμε όποια λειτουργία θέλετε, που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Οι λύσεις αυτές εγκαθίστανται σαν module του Prestashop, χωρίς να επεμβαίνουν στο core της πλατφόρμας και να επηρεάζουν τη λειτουργία της και τις μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Χαρακτηριστικά του PrestaShop
ως πλατφόρμα ηλεκτρονικού καταστήματος

  • Κανένας περιορισμός στον αριθμό των προϊόντων
  • Απεριόριστες κατηγορίες και υποκατηγορίες
  • Απεριόριστα χαρακτηριστικά των προϊόντων (π.χ μέγεθος, υλικό κ.λ.π)
  • Πολλοί τρόποι πληρωμής
  • Διαχείριση καταλόγου προϊόντων
  • Αναλυτικά στατιστικά

Ζητήστε προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας αποστείλουμε μια αποκλειστική προσφορά για την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος που ονειρεύεστε.

Προβολή προιόντων σε :